BMW Winter Cup 2009
Mateusz on się podnieca swoja fura więc ,butonierki nie ma ,kwiatki to on daje tylko wtedy kiedy uzna to za stosowne ,nikt za niego nie będzie decydował że jak jest dzień kobiet to trzeba to święto uszanować ,ciekaw jestem czy jego mama jest zadowolona z jego wychowania (a może?......),ja osobiście jestem tolerancyjny i 2 tatusiów mnie nie obrusza ,żyjemy przecież w kraju w którym nie ma rasizmu a szacunek ,co to jest w ogóle szacunek ,zaraz się dowiemy ze BTS to klub feministyczny i nie uznajemy płci przeciwnej aby ja docenić
jak juz tak sie podniecacie nad tym dniem kobiet , to po pierwsze bylo to swieto komunistyczne, ktos tam o feminizmie pisal , wiec zapytaj feministki to ci odpowie co o takim swiecie mysli , feministki to wszystkie kobiety ale co do czego przychodzi to zadnej nie ma , i sluchajcie ja nie pisze ze sie nad swoja fura podniecam ani nie mowie ze wy sie nad swoimi podniecacie ale robicie z zakupu kwiatkow problem, jak taki macie problem ze to wydatek 100 czy 200 zlotych to z was nie faceci , chcecie byc szarmanccy a jak widzialem z postow robicie problem z kasa, podajcie nr konta na forum kazdy cos dorzuci i bedzie po problemie , a widze ze tu goszcza sami powazni ludzie ktorzy na zartach sie nie znaja , i mysla ze co ktos napisze to przytyk do niego , jesli wy w wieku 23 lat jestescie tak powazni to moze czas na zmiane marki , po 50 to wszyscy merce kupuja , oni to sa powazni , pozdrawiam i troche luzu .. a nasz kraj nie jest rasistowski , to mnie najwiecej rozbawilo , ale kazdemu mozna myslec co chce, a co do mojego wychowania to popatrz na siebie ..
Ostatnio zmieniony 2009-02-27, 21:32 przez @lfred, łącznie zmieniany 1 raz.
logiczniej bylo by dodac konto , ktos wczesniej pisal ze kase potrzebujecie na statutowe wydatki , jak ktos pisal wczesniej gielda kwiatowa w tychach i za pare groszy jest pelne auto kwiatow, to mialem na mysli jedna osoba zbiera kase na koncie i ona kupuje .. a jak juz mowa o wyrazowie , pomyslcie by wziasc ulotki z data zlotu waszego , z tego co pisza ludzie po forach bedzie tam troche wiary nie tylko ze slaska , z lodzi , wroclawia wawy i paru innych miast beda, wystrczy raz przejsc i za wycieraczki male ulotki wlozyc z data i adresem strony ... no chyba ze juz o tym pomysleliscie i moje pisanie jest na darmo ..
Jesteś pewien ?@lfred pisze: ktos tam o feminizmie pisal , wiec zapytaj feministki to ci odpowie co o takim swiecie mysli , feministki to wszystkie kobiety ale co do czego przychodzi to zadnej nie ma ,
Jest to temat Zlotu więc wydaje mi się że panowie zbaczacie z kursu . @lfred podziwiam twoje poczucie humoru