Palenie Laćka...

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Awatar użytkownika
Damiano
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Damiano »

a ja wracalem akurat z wymiany opon bo musialem nowe zalozyc, z dyfra mi cieknie juz dosyc dawno i niechcial bym go rozwalic. :sad:
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kisol »

a ja ble ble ble i tyle
Darkshine

Post autor: Darkshine »

WSZYSCY PRZYJECHALI POPATRZEc NA PALENIE , ALE NIEBYlO CHeTNYCH zEBY POPALIc LACZE :P
BaracuSS

Post autor: BaracuSS »

A ja chcialem popatrzec co wyjdzie z palenia , zorganizowanego przez ludzi ktorzy lubia popatrzec :D :D :D :D
No i patrzylismy......
e30fast

Post autor: e30fast »

lipa lipa lipa juz nigdy nie jade na zadne palenie co drugi to wiekszy motor pod maska a stare e30 wyruchalo polowe palaczy pfffff zenada
Darkshine

hahahahhaha :brawo: to byl dobry koment ja tez bylem ale moj motor jest za slaby ale jak bym mial mocniejszy to bym wykrecil chociaz ze dwa kolka ale co tam wszyscy przyjechali popatrzec :lol:
e30fast

MISIEK-BMW1 pisze:hahahahhaha :brawo: to byl dobry koment ja tez bylem ale moj motor jest za slaby ale jak bym mial mocniejszy to bym wykrecil chociaz ze dwa kolka ale co tam wszyscy przyjechali popatrzec :lol:

haaa widzisz trzeba bylo kupic szybsze auto :) nie mowie ze ty miales palic ale osoby ktore byly wypisane
BaracuSS

Post autor: BaracuSS »

Zgadzam sie z toba fast, dlatego od poczatku bylem przeciwny temu zeby takie spotkania organizowali ci ktorzy tylko chca popatrzec jak inni sie kreca, a potem nawet nie przyjezdzaja na spotkanie. To tak samo jakbys zaprosil ludzi do siebie na urodziny i kazal im przyniesc zarcie i picie bo chcesz popatrzec jak u ciebie w domu sie bawia. :D :D
wernus

Post autor: wernus »

to wiela was tam bylo??
Darkshine

Masz fotki wyzej adam tez robil foty moze tez by je tu wrzucil :roll:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

czyli nie musze zalowac ze nie jechalem ;)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Ficek

Post autor: Ficek »

A gdzie Tomek325i :evil:
e30fast

Krzys pisze:czyli nie musze zalowac ze nie jechalem ;)
nie nie musisz i watpie ze kiedys bedziesz mial okazje pojechac jak dalej bedzie taka organizacja to na spotach beda 3 auta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Palenie udane :D
Ariel

Post autor: Ariel »

no wlasnie obejzalem filmik i powiem fast ze perfekcyjnie Ci to poszlo jak na 2.0, brawo dla fasta 8)
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kisol »

wiec wyszla impreza tak jak byla planowana dobrze ze sie tak nastawilem bo tez bym sie denerwowal a mi sie podobalo :D
ODPOWIEDZ