francik pisze:Chopcy a macie jakis plan na jutro jakby padal deszcz itp?? hehe a moze zamiast grila ognisko ;D
jakie jutro ????????????????? za tydzien hahahahahahhahaha chyba sie kolega pospieszyl za bardzo
Co do blondynki to biore hahaha tylko musze wygrac hahaha
juz bylo to pytanie ale jak pojedziesz ta dwupasmowa przejedzoesz achana w zorach i za nim na swiatlach skrecisz w prawo i pojedziesz prosto jakies hmm 3-5km moze i znowu beda swiatla i bedzie znak na prawo "Gwarus" i pojedziesz do konca ta droga
fajnie by bylo sie na innym markecie spiknac bo tam te swiatla sa dla mnie pechowe co tam jestem to mi zielone sprzed nosa ucieka i pojawia sie piekne czerwone
Wlasnie wrocilem z Gwarusia. Miejscowe wybraliscie fajna ale o godz 15 moze tam byc duzo samochodow i moze nie byc miejsca na slalom. Pozostaje grill i czekac az sie ludzie rozjada.
Czy byl ktos dzisiaj na Gwarusiu? Stala tam ladna granatowa coupeta na 17" kolach i biala skorka.
To ktos od Was?
asek pisze:Wlasnie wrocilem z Gwarusia. Miejscowe wybraliscie fajna ale o godz 15 moze tam byc duzo samochodow i moze nie byc miejsca na slalom. Pozostaje grill i czekac az sie ludzie rozjada.
Czy byl ktos dzisiaj na Gwarusiu? Stala tam ladna granatowa coupeta na 17" kolach i biala skorka.
To ktos od Was?