BMW Winter Cup 2009

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
LUCKY
Zaawansowany forumowicz

Post autor: LUCKY »

Panie i panowie mam pytanie kto z was był juz na Wyrazowie i kiedy ostatni raz?? Ja tam byłem dzisiaj i powiem tylko tylko ja swoja beemka tam bede mial problem wjechac bo droga dojazdowa jest masakryczna to po pierwsze a po drugie to ten TOR jesli mozna go tak wogole nazwac jest jedna wielka dziura asfalt popekany dupne szeliny i inne utrudnienia tam sie nie da jezdzic chyba ze na miejscu bedzie serwis od zawieszen to ok
Silnik jest Bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
Mateusz

Post autor: Mateusz »

ja bylem na kazdym zlocie i fakt, dojazd padaka, ale wszystkie niedogodnosci naprawia klimat i to co sie tam dzieje :bmw:

[ Dodano: 1 Marzec 2009, 03:05 ]
Gdzie i o ktorej wyjazd?
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

No, może czas by ustalić co nie co...
Jeśli o 10ej jest start imprezy, to może umówimy sie na konkretną godzine np. w Sosnowcu pod McDonaldem???
Może 8:30 i po 10min. ruszą wszyscy, którzy sie zjawią...
Chyba, że inne propozycje...
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mateusz

Mysle, ze o 8 najlepiej, bo czym pozniej wyjedziemy tym gorzej z miejscem kolo siebie, tam nie ma duzo miejsca, wiec czym wczesniej pojedziemy tym lepiej :)

Wiem, ze o 8 pod Silesia sie ktos zbiera ( parking pod Tesco ).
Paffcio

Post autor: Paffcio »

dla mnie moze byc :bmw:
Pablo

Post autor: Pablo »

@lfred pisze:jesli wy w wieku 23 lat jestescie tak powazni to moze czas na zmiane marki , po 50 to wszyscy merce kupuja ,
hmmm ja mam akurat 23 lata i BMW a pozatym mam jeszcze Mercedesa wiec chyba sie w zastraszajacym tempie zestarzałem, trzeba pomyslec o miejscu na cmentarzu powoli bo mam jeszcze Opla wiec to juz chyba jestem po 80-tce :mrgreen:
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

No to 8:00 parking za McDonaldem w stronę Arii, po lewej stronie ul. Kresowa
Ostatnio zmieniony 2009-03-03, 09:29 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Swobi

Post autor: Swobi »

Pablo pisze:hmmm ja mam akurat 23 lata i BMW a pozatym mam jeszcze Mercedesa wiec chyba sie w zastraszajacym tempie zestarzałem, trzeba pomyslec o miejscu na cmentarzu powoli bo mam jeszcze Opla wiec to juz chyba jestem po 80-tce
Hahahahhaa, popłakałem się, leże i kwicze :DD
scoti

Post autor: scoti »

Ja tez sie pisze i będę na pewno chyba że coś się wydarzy nieprzewidywalnego :bmw: A może mi ktoś napisać dokładny adres czyli jaka jest tam ulica?
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Chyba ulica Kresowa, ale możemy sie pozbierać po drodze, np. okolice Carefura w Katowicach, bo będziesz tamtędy jechać...
Obrazek

BARTIG

Post autor: BARTIG »

no to mnie nie bedzie bo moja panna ma szkole do 11

a samemu nie chce mi sie dojezdzac :P
zawias

Post autor: zawias »

ja oczywiscie bede na tym parkingu pod Mcdonaldem , moze zóbmy liste a osoby ktore pisza ze niechce im sie samym jechać itd. niech darują sobie wpisywanie posta...

1.Mateusz
2.Paffcio
3.zawias
4._Marcin_

Dopisywać sie.
Mateusz

scoti pisze:A może mi ktoś napisać dokładny adres czyli jaka jest tam ulica?
Hotel Aria jest Kresowa 5/7, a parking masz po przeciwnej stronie, duuuuuuuuuzy dziurawy zaraz za stacja BLISKA :) Napewno nas zobaczysz :)
BARTIG

Post autor: BARTIG »

zawias pisze:moze zóbmy liste a osoby ktore pisza ze niechce im sie samym jechać itd. niech darują sobie wpisywanie posta...
nie rozumiem o co Ci chodzi ?
poczatkowo napisalem że bede a teraz gdy ustalona jest godzina wyjazdu, napisalem ze nie bede
chcialem to sprostowac tyko
Mateusz

[center]8:00 nie spoznic sie![/center]
Zablokowany