Panie i panowie mam pytanie kto z was był juz na Wyrazowie i kiedy ostatni raz?? Ja tam byłem dzisiaj i powiem tylko tylko ja swoja beemka tam bede mial problem wjechac bo droga dojazdowa jest masakryczna to po pierwsze a po drugie to ten TOR jesli mozna go tak wogole nazwac jest jedna wielka dziura asfalt popekany dupne szeliny i inne utrudnienia tam sie nie da jezdzic chyba ze na miejscu bedzie serwis od zawieszen to ok
Silnik jest Bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
No, może czas by ustalić co nie co...
Jeśli o 10ej jest start imprezy, to może umówimy sie na konkretną godzine np. w Sosnowcu pod McDonaldem???
Może 8:30 i po 10min. ruszą wszyscy, którzy sie zjawią...
Chyba, że inne propozycje...
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mysle, ze o 8 najlepiej, bo czym pozniej wyjedziemy tym gorzej z miejscem kolo siebie, tam nie ma duzo miejsca, wiec czym wczesniej pojedziemy tym lepiej
Wiem, ze o 8 pod Silesia sie ktos zbiera ( parking pod Tesco ).
@lfred pisze:jesli wy w wieku 23 lat jestescie tak powazni to moze czas na zmiane marki , po 50 to wszyscy merce kupuja ,
hmmm ja mam akurat 23 lata i BMW a pozatym mam jeszcze Mercedesa wiec chyba sie w zastraszajacym tempie zestarzałem, trzeba pomyslec o miejscu na cmentarzu powoli bo mam jeszcze Opla wiec to juz chyba jestem po 80-tce
Pablo pisze:hmmm ja mam akurat 23 lata i BMW a pozatym mam jeszcze Mercedesa wiec chyba sie w zastraszajacym tempie zestarzałem, trzeba pomyslec o miejscu na cmentarzu powoli bo mam jeszcze Opla wiec to juz chyba jestem po 80-tce
ja oczywiscie bede na tym parkingu pod Mcdonaldem , moze zóbmy liste a osoby ktore pisza ze niechce im sie samym jechać itd. niech darują sobie wpisywanie posta...
zawias pisze:moze zóbmy liste a osoby ktore pisza ze niechce im sie samym jechać itd. niech darują sobie wpisywanie posta...
nie rozumiem o co Ci chodzi ?
poczatkowo napisalem że bede a teraz gdy ustalona jest godzina wyjazdu, napisalem ze nie bede
chcialem to sprostowac tyko