SPOTKANIE "OPŁATKOWE" BTS

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Ficek

Post autor: Ficek »

Kubok pisze:Daniel, dasz radę, w końcu Twój brat całą zime przejezdził na letnich w 328 :D
Tak dokładnie było :D:D:D

Na spotkanie wpadłem na chwile . Byłem przejazdem ciesze sie ze mogłem was spotkac :D niedługo bede miał wiecej czasu to bede częsciej obecny na spotkaniach i nie vito tylko bmw :D:D
WilQ

Post autor: WilQ »

Jeztom pisze:Siemanko wszystkim !

Coprawda bylismy kilkadziesiąt minut, ale jak to u Was nie mozna było się nudzić.

Przywitalismy się z Krzysiem i Darexem, próbowalismy namierzyć mirasa ale nie udało nam sie :/

niestety w tym momencie nie mam BMW (Byłem AR 166) i kolega mibhell był vento VR6, więc i nie bylo czym sie popisac na placu.

Szacuneczek dla E34 która na poczatku ładnie chodzila bokami (nie wiem którz to ale kiera i przepustnica opanowana świetnie :D )

pozdrowienia od BMWFAN.pl dla całego BTSia ! :kolebka:
A to pewnie byl Przemo :P taka bordowa(chyba) e34
Karlla_mdc

Post autor: Karlla_mdc »

Spocik udany jutro wrzucę filmik, szkoda że wszyscy tak szybko się zebrali bo Dąbrowa i Zabrze znaczne dłużej zostało:P Nam nie straszny żaden mróz hehehe Dzięki za dobrą zabawę i do zobaczyska następnym razem;)
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

No rade dałem na letnich :D Dzięki wszystkim :D
Tylko szkoda ze na śniegu ktoś zabił becie ;/////////////////////////// :neutral: :neutral: :neutral: :neutral: :neutral: :570: :570: :570: :570: :570: :zdziwko: :zdziwko: :zdziwko:
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
Awatar użytkownika
KoNiK
Maniak forumowy

Post autor: KoNiK »

Jak zabił, nic nie kojarzę :zdziwko:
Grzesio

Post autor: Grzesio »

Moja Padła ;) Mario Drajwer zepsół Chłodnice ;/ aktualnie stoi na stacji benzynowej w Szuscu ;) ale chlodnica nowa juz jest zaraz wyjaz naprawa i do domku ;) jest ok nic sie nie stało ;)

dzieki chlopaki za kolejny udany zlocik .

Tak jest , Wytrwali najsilniejsi, Armani, Karolina , Mario , Dexter, Marek , Grzesio, Madzia, Angela i Zaj ;) przelalo sie na koniec 1,5 litra wodeczki, 12 kiełbasek, bułeczki, Na bani do domku wracac ;) xD
:570:

Pozdro dla Kradzieji :D Oni wiedzą :D xD ha xD

na koniec dodam ze posprzatalismy po wszystkich i na nastepny raz stawiacie shejki :P xD dobrze mowie ?
Awatar użytkownika
KoNiK
Maniak forumowy

Poxilina nie pomogła?? :razz:
Awatar użytkownika
djmario
Site Admin
Kontakt:

Post autor: djmario »

Grzesio pisze:Moja Padła Mario Drajwer zepsół Chłodnice ;/ aktualnie stoi na stacji benzynowej w Szuscu ale chlodnica nowa juz jest zaraz wyjaz naprawa i do domku jest ok nic sie nie stało

dzieki chlopaki za kolejny udany zlocik .

Tak jest , Wytrwali najsilniejsi, Armani, Karolina , Mario , Dexter, Marek , Grzesio, Madzia, Angela i Zaj przelalo sie na koniec 1,5 litra wodeczki, 12 kiełbasek, bułeczki, Na bani do domku wracac xD

Pozdro dla Kradzieji Oni wiedzą xD ha xD

na koniec dodam ze posprzatalismy po wszystkich i na nastepny raz stawiacie shejki xD dobrze mowie ?

tak jest to ja popsułem ale grzesio za póżno mi powiedzial zebym kontrolowal temperature bo ma walniety termostat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i w tym momencie co powiedzial walnela chlodnica :mrgreen: :mrgreen:

Najdłużej jeszcze był DAREX z Mistic888 ale on juz nie kojarzył :zdziwko: :zdziwko:

W kwestii sprzatania BTS sie postarał, posprzatane do zera i chyba kilka osób wie o czym mówie :mrgreen: :mrgreen:
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Obrazek
Obrazek
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany :P
Awatar użytkownika
DEXTER
Małopiszący

Post autor: DEXTER »

Grzesio pisze:Tak jest , Wytrwali najsilniejsi, Armani, Karolina , Mario , Dexter, Marek , Grzesio, Madzia, Angela i Zaj przelalo sie na koniec 1,5 litra wodeczki, 12 kiełbasek, bułeczki, Na bani do domku wracac xD
zgadza się wszystko :mrgreen: :mrgreen:

Było świetnie, kulik na oponie też zaliczyłem , wszystko było do suszenia.

A no i dziś do roboty zaspałem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gdyby Bóg był fanem przedniego nap?du chodziliby?my na r?kach :)
MiBhell

Post autor: MiBhell »

A mi az łezka w oku sie zakręciła z nostalgii jak patrzyłem na te Wasze zabawy na śniegu.. nie ma to jak RWD!

Do tego wszystkiego zapomniawszy aparatu a szkoda bo foty były by dobre z zabaw!

pozdrawiam i thx za możliwość przybycia niemarkowym sprzętem ;)
slawek00022

Post autor: slawek00022 »

Ja też wpadłem na chwilę, żeby poćwiczyć ze szperą ,ale w niektórych miejscach był lód i ciężko było kontrolować . :kolebka:

Miejsce fajne ,godzina może trochę późna ,chwila monent i ciemno bylo
Karlla_mdc

Post autor: Karlla_mdc »

Panowie to ja sprzątałam po całej ekipie :grin: :grin:
Awatar użytkownika
KoNiK
Maniak forumowy

Dziękujemy :D niech Ci bozia w dzieciach wynagrodzi :P
Armani

Post autor: Armani »

Dobra dobra co za duzo to nie zdrowo Konik uważaj z tymi życzeniami :mrgreen: