Ja napisze ze 1.6 to na mokrym na pierwszym biegu jest ciezko , Slizgac sie to mozna dopiero jak jest troche mokro i ujemna temperatura wtedy auto juz tak nie cierpi a szczegolnie opony
MISIEK-BMW1 pisze:Ja napisze ze 1.6 to na mokrym na pierwszym biegu jest ciezko , Slizgac sie to mozna dopiero jak jest troche mokro i ujemna temperatura wtedy auto juz tak nie cierpi a szczegolnie opony
No wiesz ja mam 1.6 ale latac bokiem sie da:D mam na to swiadkow I niemusi byc mokra nawieszchnia:p
Co do palenia oczywiscie jestem za i jak najbardziej odpowiada mi data 15 Marca mysle ze autko juz bedzie w 80% gotowe , palic zawsze moge zero stresu tylko dajcie w miare normalna miejscowke zeby zadnego przypalu nie bylo bo moje auto z policja juz nie chce miec do czynienia , gotartowice sa ok tylko jak moj dobry Kolega szatan Kisol napisal powierzchnia jest do bani , zreszta wali mnie to byle sie dymi po za tym nie mam juz 100% szpery dyferek ulegl malemu zniszczeniu ale co tam nastepny juz jest prawie zaspawany
Mysle ze sie dogadamy z Emilem i przywiezie troche opon to nie ma problemu! a co do daty to mi wszystko jedno tylko zeby nie bylo tak jak w niedziele ze postoicie 30min i koniec
no dokladnie dajcie normalna miejscowke jesli mam jechac do Gotartowic to wole jechac na gwarus ta sama nawieszchnia a duzo wiecej miejsca zeby polatac takie moje zdanie : )