Palenie Laćka...

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
zawias

Post autor: zawias »

Pietrek ///M3evo pisze:
zawias pisze:beznadziejny temat i beznadziejnie ze to ty Go Tomek zalozyles , , wpadnij swoja 325 pokatowac , tylko sie nie tlumacz ze prawka niemasz :lol:
:roll: MASAKRA :roll: i to napisal ktos kto ma BMW :shock:
niemam sie czym slizgac to sie nieslizgam proste , chyba ze wyleje 3l Lotosa :wink:
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kisol »

Ty zawias akurat masz sie czym slizgac wg mnie to tylko 1.6 ma problem ,widzieliscie na gwarusiu ja 1.8 115hp wymiatala :)
Kriso

Post autor: Kriso »

kisol pisze:Ty zawias akurat masz sie czym slizgac wg mnie to tylko 1.6 ma problem ,widzieliscie na gwarusiu ja 1.8 115hp wymiatala :)
Czy ja wiem czy taki problem ma 1.6 :p
Darkshine

Post autor: Darkshine »

Ja napisze ze 1.6 to na mokrym na pierwszym biegu jest ciezko , Slizgac sie to mozna dopiero jak jest troche mokro i ujemna temperatura wtedy auto juz tak nie cierpi a szczegolnie opony
Kriso

Post autor: Kriso »

MISIEK-BMW1 pisze:Ja napisze ze 1.6 to na mokrym na pierwszym biegu jest ciezko , Slizgac sie to mozna dopiero jak jest troche mokro i ujemna temperatura wtedy auto juz tak nie cierpi a szczegolnie opony
No wiesz ja mam 1.6 ale latac bokiem sie da:D mam na to swiadkow :P I niemusi byc mokra nawieszchnia:p
Pietrek ///M3evo

Post autor: Pietrek ///M3evo »

Pewnie ze sie da jak jest dobra 1,6 i ma 100ps to idzie wszystko :D Wiem bo mialem i sie dalo :D
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

rowniez potwierdzam ze sie da sam kedys osobiscie posiadalem E36 316i w sedanie
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
e30fast

Post autor: e30fast »

Co do palenia oczywiscie jestem za i jak najbardziej odpowiada mi data 15 Marca :) mysle ze autko juz bedzie w 80% gotowe , palic zawsze moge zero stresu tylko dajcie w miare normalna miejscowke zeby zadnego przypalu nie bylo bo moje auto z policja juz nie chce miec do czynienia , gotartowice sa ok tylko jak moj dobry Kolega szatan Kisol napisal powierzchnia jest do bani , zreszta wali mnie to byle sie dymi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: po za tym nie mam juz 100% szpery :( :( :( :( :( dyferek ulegl malemu zniszczeniu ale co tam nastepny juz jest prawie zaspawany :) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Panowie pisac na temat :!: Emil z M5 jest chetny jak zawsze :P hehe Piotrek :?: :?:

Palacze wypowiadac sie :P
Pietrek ///M3evo

Mysle ze sie dogadamy z Emilem i przywiezie troche opon to nie ma problemu! a co do daty to mi wszystko jedno tylko zeby nie bylo tak jak w niedziele ze postoicie 30min i koniec :)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

Pietrek musisz sie uzbroic w numery telefonow ;)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Darkshine

Post autor: Darkshine »

Nie napisalem ze sie nie da tylko ze jest ciezko, bo sie da ale silnik cierpi, sory za OT :roll: Ja postaram sie przyjechac Ustalcie fajne miejsce i date :D :D :D
e30fast

Post autor: e30fast »

no dokladnie dajcie normalna miejscowke jesli mam jechac do Gotartowic to wole jechac na gwarus ta sama nawieszchnia a duzo wiecej miejsca zeby polatac :) takie moje zdanie : )
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kisol »

na gwarusiu jest fajnie ale oponki ida w extremalnym tepie :shock:
tak w nawiasie to caly czas szukam miejscowki na takie palenie lacza :)
Pietrek ///M3evo

nawierzchnia jest do bani ale jest spokoj tam raczej nikt sie nie doczepia,i kazdy ma blisko!
ODPOWIEDZ