ficek ma rację jest to tania skuteczna reklama dla klubu a myślę ze miasto zrewanżuje się wtedy kiedy bts będzie potrzebował pomocy ,a nawet jak nie to więcej posiadaczy BMW o nas usłyszy i może dołączy do klubu. kto nie ma koszulki niech zamawia jeszcze zdązymy zrobić.
ja niestety odpadam.... ide na ślub o 12 a jestem swiadkiem wiec raczej nie moge odmówić przyjscia do koscioła i na impreze no trudno ale może ktoś pojedzie moim autem
franz3xxi pisze:ja niestety odpadam.... ide na ślub o 12 a jestem swiadkiem wiec raczej nie moge odmówić przyjscia do koscioła i na impreze no trudno ale może ktoś pojedzie moim autem
Też ide na śłub i to mnie załamuje. Ale powiedziałem już żę BTSu sobie nie odpuszcze i urwę się na chwile z imprezy
franz3xxi pisze:ja niestety odpadam.... ide na ślub o 12 a jestem swiadkiem wiec raczej nie moge odmówić przyjscia do koscioła i na impreze no trudno ale może ktoś pojedzie moim autem
Też ide na śłub i to mnie załamuje. Ale powiedziałem już żę BTSu sobie nie odpuszcze i urwę się na chwile z imprezy
no tak tylko ja bede miał do jastrzebia jakieś 200km wiec raczej nie zdarze ;P