Wrażenie po Zlocie BMW Team Śląsk w Rydułtowach ;D
Impreza fajna, bardzo dużo aut ale za mało zabezpieczony teren. Niewiem czy zauważyliscie ale od strony hamowani auta wjezdzały za friko, palili gume, obracali sie gdzie było troche miejsca dobrze ze nic sie nie stało! Ale to I zlot ale napewno za rok będzie o wiele lepiej teraz i tak nie było zle było bardzo pozytywnie
wg mnie zlot byl super
jedynie faktycznie troszke blisko bylo od widowni do placu palenia ale tam nie dalo sie tego inaczej zrobic.
Mnie osobiscie zaskoczyl wysoki poziom zlotu i szczerze gratuluje wykonania.
Frekfencja tez byla bardzo bardzo konkretna, jestem ciekawy ile bylo aut
Jak tylko uporam sie z fotami to cos wrzuce.
PS. Kiedy bedzie to pokazane w tv?
jedynie faktycznie troszke blisko bylo od widowni do placu palenia ale tam nie dalo sie tego inaczej zrobic.
Mnie osobiscie zaskoczyl wysoki poziom zlotu i szczerze gratuluje wykonania.
Frekfencja tez byla bardzo bardzo konkretna, jestem ciekawy ile bylo aut
Jak tylko uporam sie z fotami to cos wrzuce.
PS. Kiedy bedzie to pokazane w tv?
Po pierwsze to dziekuje wszystkim tym ktorzy przybyli do nas na zlot i stworzyli taka atmosfere i niezla frekwencje jak na pierwszy nasz oficjalny zlot. Miejmy nadzieje ze impreza ta bedzie juz cykliczna i mozna bedzie ja traktowac jako zakonczenie letniego sezonu Co do niedociagnec to zgodze sie z wszystkimi ze zabezpiecznie nie bylo takie jak trzeba. Niestety nie mielismy dostepu do barierek i opon a ludzi ciezko przekonac zeby odsuneli sie o krok do tylu i stali(jeszcze istniejacymi o 11) przed tasmami.
Po drugie to chce podziekowac calej ekipie organizatorow BTS. Jestem z was naprawde dumny i mam powody do zadowolenia. Oby tak dalej. Autek przyjechalo ponad 210 plus drugie tyle stalo przed wjazdem(ale nie licze ich bo w wiekszosci nie nasza marka ) Pogoda dopisala mimo deszczowych prognoz na caly weekend. Teraz patrze do lustra to wygladam jak po solarium czerwony, hehe. Codo konkursow to trzeba dopracowac i uczyc sie na bledach bo inaczej ciezko. jeszcze raz dziekuje i do nastepnego!! A teraz zasluzony odpoczynek. Dobranoc
Po drugie to chce podziekowac calej ekipie organizatorow BTS. Jestem z was naprawde dumny i mam powody do zadowolenia. Oby tak dalej. Autek przyjechalo ponad 210 plus drugie tyle stalo przed wjazdem(ale nie licze ich bo w wiekszosci nie nasza marka ) Pogoda dopisala mimo deszczowych prognoz na caly weekend. Teraz patrze do lustra to wygladam jak po solarium czerwony, hehe. Codo konkursow to trzeba dopracowac i uczyc sie na bledach bo inaczej ciezko. jeszcze raz dziekuje i do nastepnego!! A teraz zasluzony odpoczynek. Dobranoc
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE