chejka mam szczescie ze akurat w sobote wedlok planu mam wolna sobote wjec zjawie sie pod norauto na ktora mam tam byc?a tak na marginesie parking pod tym sklepem to faktycznie jest maly ale zaraz obok jst parking z areny i tam jest mnostwo miejsca a niepamietam zeby tam kiedys brakowalo miejsc wiec mysle ze jesli sa chetni to spokojnie moga wpasc moze uda mi sie jutro zrobic telefonem jakies foto to wkleje jak to wyglada.
chm no oki a tak na marginesie to niewiem czy wazne ale ten sklep zgodnie z tym co tam maja napisane to otwarli dzisiaj a na temat tych konkursow co Krzys cos tam wspominales to wiesz cos wiecej?
Ludziska jak juz wiecie albo wlasnie sie dowiadujecie Krzysia od dzisiaj tydzien nie bedzie. Chodzi mi o to NORAUTO. Ja na 50% bede w pracy i nie bede umial tam przyjechac ale to sie okaze jutro. Chcialbym zeby jednak te 3 autka tam na 100% staly i zalezalo by mi zeby zrobi liste osob wybierajacych sie tam. Wiem ze RAPANU prawdopodobnie bedzie pod NORAUTO ale trzeba jeszcze 2 auta. Jest moze ktos chetny ?
ludzie slochajcie puki co to mam miec wolna sobote i nic narazie niezapowiada zmiany byc pod norauto raczej bede ale zebym niewyladowal tam sam.problem jest taki ze niemoge zostac do 20 bede na 16 ale o 18 musze sie zbierac.sprawy rodzinne i niemoge tego zmienic mysle ze sie zato namnie nikt nieobrazi?