Vinyl Tuning Party
s38 a sluchaj mamy sie gdzies rejestrowac do konkursu?? Czy wszystko na miejscu?? A jesli predzej rejestrowac to gdzie?? I miej wiecej gdzie to jest w Racku??
[ Dodano: 12 Wrzesień 2008, 12:15 ]
A tak miej wiecej o ktorej jedziesz do Racka ja z Radlina jestem moze sie razem wybierzemy w zaleznosci o ktorej jedziesz
[ Dodano: 12 Wrzesień 2008, 12:15 ]
A tak miej wiecej o ktorej jedziesz do Racka ja z Radlina jestem moze sie razem wybierzemy w zaleznosci o ktorej jedziesz
- Przemek325
- Zaawansowany forumowicz
No wlasnie jeszcze nie wiem o ktorej dokladnie. Sprawdz sobie tutaj: http://mapa.szukacz.pl/ raciborz, ulica zamkowa - prosta droga Rejestrowac sie mozna na miejscu do konkursow.
Jeszcze bedzie nastepna beemka...
Hejka, musze powiedziec że jak na pierwszy ich taki zlot to mogło byc, choc rozmawialem z organizatorami i sami stwierdzili ze wiele im brakowalo jeszcze, tak samo w konkurencjach zle zorganizowane to bylo mianowicie powinien byc czas na zapisywanie sie jakis a nie konkurs trwa i ludzie jeszcze dojezdzaja na konkurs mimo ze sa nie zapisani. Nagrody udane, lecz powinni rozdawac jeszcze dyplomy i jakies puchary w innych konkurencjach za I miejsca, a nie na najpiekniejsze auto zlotu 3 puchary i za audio car jeden puchar, brakowalo tego w innych konkurencjach. Miedzy konkursami powinien byc np. drift ale wiemy ze nie bylo gdzie bo była to impreza zorganizowana na stadionie. Powinny byc kryteria do wstepu samochodow na zlot bo byly samochody ktore nie byly kompletnie po tuningu a były wpuszczane na zlot. Ogolnie sie podobało. Musze powiedziec również ze ponownie zajalem meijsce na podium tym razem II za najniższy samochód zlotu. Pozdrawiam i dziekuje za imprezke.
Póżniej jak będe miał chwilke czasu to coś wrzuce, tragedii nie było ale mogło być lepiej. Autek zadużo takze sie niezjechało bo jakoś 70-80 tylko było i połowa z tego wieś, ćwierć seryjnych i kilka dobrze zrobionych autek.
No Cocker dokładnie bez zapisów było i jakbyśmy z kumplem przyjechali minutę później to miałbyś I place za najniższy a nie II. Cocker startowałes jescze w jakichś konkursach?? bo widziałem jak sie ustawiałeś na najgłośniejszy wydech czy cuś ale chyba zrezygnowałeś.
Nagrody bardzo fajne, tylko szkoda że bez pucharków:(
Myśle że następnym razem będzie lepiej.
No Cocker dokładnie bez zapisów było i jakbyśmy z kumplem przyjechali minutę później to miałbyś I place za najniższy a nie II. Cocker startowałes jescze w jakichś konkursach?? bo widziałem jak sie ustawiałeś na najgłośniejszy wydech czy cuś ale chyba zrezygnowałeś.
Nagrody bardzo fajne, tylko szkoda że bez pucharków:(
Myśle że następnym razem będzie lepiej.
- Przemek325
- Zaawansowany forumowicz
Aut bylo malo bo wszystkie kluby jechaly do nysy, o pucharach juz wczesniej mowilem organizatorom i za rok na pewno beda bo impreza tez sie odbedzie za rok i bedzie polaczona z impreza open-air organizowana przez helax czyli bedzie muza, dj'e itd. a przy okazji zlot, wszystkie niedociagniecia w konkursach tez beda poprawione. Dodatkowo w przyszlym roku spotkamy sie z organizatorami i po jednym przedstawicielu z kazdego klubu zeby razem wszystko zgrac tak zeby kazdy sie dobrze bawil. Takze wszystkie opinie na plus i minus mile widziane.
No zrezygnowalem ale potem załowałem bo jak slyszlem kto wygral i jak mierza to mialem szanse na II miejsce ale coz nie trzeba zawsze w wszystkim startowac:P:P W audio car tez do bani bo sile glosu mierzyli a nie jakość ani obudowa wygląd, brakowało tego ale cóż. Liczymy ze nastepnym razem bedzie lepiej. U nas na BTS tez bedzie zapewne w przyszlosci lepiej. Co do sponsorów to już sie zgłaszam, będe miał prezenty upominki :Pprzymo pisze:Cocker startowałes jescze w jakichś konkursach?? bo widziałem jak sie ustawiałeś na najgłośniejszy wydech czy cuś ale chyba zrezygnowałeś.
[ Dodano: 14 Wrzesień 2008, 19:54 ]
Przymo powiem tak jakies kryteria tez tych aut na zlot by sie przydały a nie byle kogo wpuszczaja bo taka prawda. Ale coz z roku na rok bedzie lepiej bogatsi doswiadczeniem poprostu. No i jak z organizotorami rozmawialem ni epowinno być cos takiego co zrobiliście ze obnizacie go, bo tak niskim by na ulicy ani 4 metrow nie przejechal i przyznali racje. Coz do nastepnego razu jednym slowem.
Ku twojemu zdziwieniu powiem Ci że tak przyjechaliśmy z domu...po drodze w pewnych miejscach były problemy ale daliśmy rade. Płyta pod autkiem zdała egzamin:DCocker pisze: [ Dodano: 14 Wrzesień 2008, 19:54 ]
No i jak z organizotorami rozmawialem ni epowinno być cos takiego co zrobiliście ze obnizacie go, bo tak niskim by na ulicy ani 4 metrow nie przejechal i przyznali racje. Coz do nastepnego razu jednym slowem.
Ale ostatnio z focusa nieudało nam sie zjechać... przewody paliwowe żesmy przebili...
Wiesz to autko niejest na codzień więc na takie coś mozna sobie pozwolić:P
[ Dodano: 15 Wrzesień 2008, 00:18 ]
http://www.nowiny.pl/artykul.php?a=show_art&ida=37536
[ Dodano: 16 Wrzesień 2008, 22:03 ]