Vinyl Tuning Party

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Cocker

Post autor: Cocker »

s38 a sluchaj mamy sie gdzies rejestrowac do konkursu?? Czy wszystko na miejscu?? A jesli predzej rejestrowac to gdzie?? I miej wiecej gdzie to jest w Racku??

[ Dodano: 12 Wrzesień 2008, 12:15 ]
A tak miej wiecej o ktorej jedziesz do Racka ja z Radlina jestem moze sie razem wybierzemy w zaleznosci o ktorej jedziesz :P
Awatar użytkownika
Przemek325
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Przemek325 »

No wlasnie jeszcze nie wiem o ktorej dokladnie. Sprawdz sobie tutaj: http://mapa.szukacz.pl/ raciborz, ulica zamkowa - prosta droga ;) Rejestrowac sie mozna na miejscu do konkursow.
Jeszcze bedzie nastepna beemka...
Mietasek27

Post autor: Mietasek27 »

Może ja wpadna
Awatar użytkownika
przymo
Zaawansowany forumowicz

Post autor: przymo »

No ja będe na 100% ale nie swoim autkiem
Obrazek
Cocker

Hejka, musze powiedziec że jak na pierwszy ich taki zlot to mogło byc, choc rozmawialem z organizatorami i sami stwierdzili ze wiele im brakowalo jeszcze, tak samo w konkurencjach zle zorganizowane to bylo mianowicie powinien byc czas na zapisywanie sie jakis a nie konkurs trwa i ludzie jeszcze dojezdzaja na konkurs mimo ze sa nie zapisani. Nagrody udane, lecz powinni rozdawac jeszcze dyplomy i jakies puchary w innych konkurencjach za I miejsca, a nie na najpiekniejsze auto zlotu 3 puchary i za audio car jeden puchar, brakowalo tego w innych konkurencjach. Miedzy konkursami powinien byc np. drift ale wiemy ze nie bylo gdzie bo była to impreza zorganizowana na stadionie. Powinny byc kryteria do wstepu samochodow na zlot bo byly samochody ktore nie byly kompletnie po tuningu a były wpuszczane na zlot. Ogolnie sie podobało. Musze powiedziec również ze ponownie zajalem meijsce na podium tym razem II za najniższy samochód zlotu. Pozdrawiam i dziekuje za imprezke. :mrgreen:
Ariel

Post autor: Ariel »

zapodajcie jakies zdjecia :P
Awatar użytkownika
przymo
Zaawansowany forumowicz

Póżniej jak będe miał chwilke czasu to coś wrzuce, tragedii nie było ale mogło być lepiej. Autek zadużo takze sie niezjechało bo jakoś 70-80 tylko było i połowa z tego wieś, ćwierć seryjnych i kilka dobrze zrobionych autek.
No Cocker dokładnie bez zapisów było i jakbyśmy z kumplem przyjechali minutę później to miałbyś I place za najniższy a nie II. Cocker startowałes jescze w jakichś konkursach?? bo widziałem jak sie ustawiałeś na najgłośniejszy wydech czy cuś ale chyba zrezygnowałeś.
Nagrody bardzo fajne, tylko szkoda że bez pucharków:(
Myśle że następnym razem będzie lepiej.
Obrazek
Awatar użytkownika
Przemek325
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Przemek325 »

Aut bylo malo bo wszystkie kluby jechaly do nysy, o pucharach juz wczesniej mowilem organizatorom i za rok na pewno beda bo impreza tez sie odbedzie za rok i bedzie polaczona z impreza open-air organizowana przez helax czyli bedzie muza, dj'e itd. a przy okazji zlot, wszystkie niedociagniecia w konkursach tez beda poprawione. Dodatkowo w przyszlym roku spotkamy sie z organizatorami i po jednym przedstawicielu z kazdego klubu zeby razem wszystko zgrac tak zeby kazdy sie dobrze bawil. Takze wszystkie opinie na plus i minus mile widziane.
Cocker

przymo pisze:Cocker startowałes jescze w jakichś konkursach?? bo widziałem jak sie ustawiałeś na najgłośniejszy wydech czy cuś ale chyba zrezygnowałeś.
No zrezygnowalem ale potem załowałem bo jak slyszlem kto wygral i jak mierza to mialem szanse na II miejsce ale coz nie trzeba zawsze w wszystkim startowac:P:P W audio car tez do bani bo sile glosu mierzyli a nie jakość ani obudowa wygląd, brakowało tego ale cóż. Liczymy ze nastepnym razem bedzie lepiej. U nas na BTS tez bedzie zapewne w przyszlosci lepiej. Co do sponsorów to już sie zgłaszam, będe miał prezenty upominki :P:P

[ Dodano: 14 Wrzesień 2008, 19:54 ]
Przymo powiem tak jakies kryteria tez tych aut na zlot by sie przydały a nie byle kogo wpuszczaja bo taka prawda. Ale coz z roku na rok bedzie lepiej bogatsi doswiadczeniem poprostu. No i jak z organizotorami rozmawialem ni epowinno być cos takiego co zrobiliście ze obnizacie go, bo tak niskim by na ulicy ani 4 metrow nie przejechal i przyznali racje. Coz do nastepnego razu jednym slowem.
Awatar użytkownika
przymo
Zaawansowany forumowicz

Cocker pisze: [ Dodano: 14 Wrzesień 2008, 19:54 ]
No i jak z organizotorami rozmawialem ni epowinno być cos takiego co zrobiliście ze obnizacie go, bo tak niskim by na ulicy ani 4 metrow nie przejechal i przyznali racje. Coz do nastepnego razu jednym slowem.
Ku twojemu zdziwieniu powiem Ci że tak przyjechaliśmy z domu...po drodze w pewnych miejscach były problemy ale daliśmy rade. Płyta pod autkiem zdała egzamin:D
Ale ostatnio z focusa nieudało nam sie zjechać... przewody paliwowe żesmy przebili...
Wiesz to autko niejest na codzień więc na takie coś mozna sobie pozwolić:P

[ Dodano: 15 Wrzesień 2008, 00:18 ]
http://www.nowiny.pl/artykul.php?a=show_art&ida=37536

[ Dodano: 16 Wrzesień 2008, 22:03 ]
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Cocker

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Aurel
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Aurel »

ale gosciu skopał tą e30stke :/ taki klasyk......kiedyś widziałem jak włączył wszystkie neony pod dyskiem :shock: wieś tuning to jeszcze mało, niemożna tego opisać......wszystkie kolory te neony miały, mrugały skakały..........ach żal i tyle :/
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

sliczna ta X5 biała :)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Aurel
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Aurel »

Przygoda pisze:sliczna ta X5 biała :)

nie czasem zrobiona przez Hartge(choć znaczek BMW na masce) ? bo w BMW Trends widziałem z podobnym bodykitem i prezentowała sie super (było to dzieło Hartge własnie) !
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

Killme pisze:ale gosciu skopał tą e30stke :/ taki klasyk......kiedyś widziałem jak włączył wszystkie neony pod dyskiem :shock: wieś tuning to jeszcze mało, niemożna tego opisać......wszystkie kolory te neony miały, mrugały skakały..........ach żal i tyle :/
e30 :572: piękna :572: co ty od niej chcesz :573: :P
ODPOWIEDZ