zawias pisze:tyle kasy biora a wypozyczanie toru , na zlotu tez treba placic a nieumią dziur załatać
nie to ze nie umieja tylko ten tor jest ogolnie dostepny i roznego rodzaju ...... ryja ten tor smieca itd itd a poza tym tam jest tartak przy torze i nie ma szans zeby ta droga byla utrzymana w dobrym stanie
Ja jeśli czas pozwoli też się wybiorę, w zeszłym roku fajnie było wiec pewnie teraz też będzie, ale fajniej by było jakby więcej nas jechało a nie tylko ja i Kisol
Phazer pisze:Ja jeśli czas pozwoli też się wybiorę, w zeszłym roku fajnie było wiec pewnie teraz też będzie, ale fajniej by było jakby więcej nas jechało a nie tylko ja i Kisol
nie tylko ty i kisol bo ja też byłam właśnie z Kisolem!!!!!!
sky_driver w zeszlym roku też sie duzo osob wpisywalo na liste ale niestety tylko 2 autka pojechaly Kasiu mnie chodziło o auta a nie o zawartość : P hehe
pozdrawiam
my z Racka polecimy przez Wodzisław a potem na Gliwice na A4 do Katowic i rura do Częstochowy, pare km dalej ale mozna polecieć a nie zadupiami się ciągnąć, jak będzie już blisko to sie zdzwonimy
lecimy na Gliwice, potem na Tarnowskie i do Blachowni, zgadamy sie z ekipą z Gliwic jak bedzie bliżej i polecimy razem, może jeszcze ktoś sie przyłączy...