Swobi jestem jaknajbardziej ZA wyjazd w piatek jak ludzie pokoncza robote ... zeby poczytac duzo dobrych lektur i w sobote dojsc do siebie a w niedziele na wieczor wrocic
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
Przygoda pisze:Swobi jestem jaknajbardziej ZA wyjazd w piatek jak ludzie pokoncza robote ... zeby poczytac duzo dobrych lektur i w sobote dojsc do siebie a w niedziele na wieczor wrocic
co do daty i godziny to ja się dostosuje.. jak narazie nie mam czym jechać tzn. mam ale nie jest to jednak może do tego czasu wpadnie mi kolejna bawara w ręce LUB ZAWIAS DA SIę KARN¡ć swoją biorąć pod uwage zapał do napoji %
Ogólnie szczerze liczyłem na to że odopwiednio w pierwszym poście ustaliłem zasady wypowiadania się w tym temacie.Widać jednak że nie wszyscy potrafią to uszanować.Od tej chwili każdy zbędny post będzie usuwany i nagradzany niespodzianką w postaci ostrzeżenia. Użytkownik Bociek posłuży jako przykład na ochotnika.
To naturalne ze w piątek wyjazd w niedziele powrót ,wiec 2 noclegi dla jasności ,jeśli chodzi o chętnych to proszę o zrobienie listy ponieważ jeśli już ktoś będzie rezerwował nocleg to trzeba znać ilość spań ,względnie czy ktoś jedzie sam czy jako para chłopak+ dziewczyna czy dziewczyna + dziewczyna czy tez chłopak+ chłopak ci co juz wiedza ze pojada proszę się wpisywać :
1.Prezes + muszka +dziecko do 3 lat = 3 osoby
Ostatnio zmieniony 2009-03-02, 10:25 przez Prezes, łącznie zmieniany 2 razy.