ja mysle ze zamiast smczy to lepiej kupic jakies piłki do grania, słodycze itp. Coś co sie moze przydac. Najlepiej jak gornik sie wypowie co mozna kupic. No i wiadomo ze wazne tez ile tam jest dzieci zeby kogos nie pominac
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Armani pisze:Najlepiej to kupic cos czego im brakuje poprostu
obawiam się Armani, że tego czego im najbardziej brakuje nie da się kupić... czyli miłości. Jednak można im jakoś urozmaicić i uatrakcyjnić jakiś dzień. Ja jestem ZA. Pozostaje tylko kwestia daty i jakiś upominków.
oczywiscie , zaje pomysl o wkońcu jakis powazniejszy spot i zrobienie czegos naprawde pozytecznego, mysle ze sam wjazd do dzieciakow taka iloscia powaznego sprzetu a nie jak kolega wyzej napisal Forda, i przewozka,mozliwosc zasiadniecia za kierownica i dotkniecia kilku bawarek, uraduje niejedna dziecieca bużke.
Prezenty oczywiście musza byc, z pustymi rekami sie nie pojedzie, zrzuta i tyle jak ktos nie wypije w jeden dzien czteropaka to wielka krzywda mu sie nie stanie
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
witam jestem teraz w pracy widze ze temat cieszy sie szerokim zainteresowaniem wyczytalem ze ktos wyszedl z propozycja o 1 dniu wiosny jak dla mnie rewelka ja juz robie swoja niunie tak zeby byla gotowa na sobote wiem jak wielka frajde dzieciaki maja gdy tylko sa wozone moja niunia paffcio z bmw-zone juz wczesniej wspomnial o takiej inicjatywie i wiem ze sie sprawdzila a co do strony finansowej to mysle ze koszta sa niewielkie glownie to smakolyki bo warunki bytowe maja dobre ale wrazenia potakim pokazie nic im nie zastapi wychowankow na stanie jest 20 w tym paru na ucieczce wiec fizycznie okolo 15 osob mysle ze troche smakolykow i jakis upominek typu kubek czy smycz bylby mile widziany postaram sie byc na spocie w sobote zainteresowanym udziele wiecej szczegolowych informacji