sky, o 20 spotykamy sie na żorach czyli tak na oko 20:20 - 20:30 wyjedziemy to moj nr tel 511078466 napisz mi eska to ci dam dokladnie cynk co i o ktorej
napisze ci esa jak bym mial przyjechac, nie wykluczone, ale tez nie obiecuje, namniotu nie biore bo potem bede go 3 dni suszyl (jak bym mial przyjechac)
Aman czyli dzis tez impreza ?? Spaliscie w Buniach czy gdzies indziej czy jechaliscie do domu rano ? Bo niewiem czy brac jakis namiot czy kase na domek
FaTuM pisze:Aman czyli dzis tez impreza ?? Spaliscie w Buniach czy gdzies indziej czy jechaliscie do domu rano ? Bo niewiem czy brac jakis namiot czy kase na domek
w buniach
Silnik jest Bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
Ariel pisze:jak braklo wegla do grila to zalatwilem mala galazke haha
małą gałązkę, malutkim scyzorykiem HAHAHA
cos mi sie zdaje ze dzisiaj tam bede, z kapielowkami hehe, ale nie biore namiotu bo jak zacznie padac to go nie poskladam przez 3 dni, moze, AmAn looknij za domkiem, jak bedzie nas z 10 luda to nie bedzi etaki duzy koszt na glowe
sky_driver, pierwsze co zrobilem jak dzis z auta wyszedlem to od razu powiedzielem idziemy zapytac o domek, wchodzimy na recepcje pytamy sie a typ powiedzial na dzis nie ma zadnego domku ani campingu wiec lipa Pozostaje tylko namiot wziac ale ja osobiscie wole spac w aucie
Bylo e46 320d, e39 528i, E46 320d jest E46 330Ci ...:::AmAn:::...