Kasia Ty sobie zrób 2 konto na forum a nie wykorzystuj Pawła nam też było miło was poznać i małego co podrywał Madzie Amanowi bo mi teraz Aman pisze smsy że boi się że go Madzia zostawi . A poza tym dzięki za bardzo liczną grupę która przybyła i z którą szło się pośmiać a Ty Michaś pamiętasz co nie ?:P
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
hehe Paweł stwierdził ze jako ja jestem częściej na necie i to ja śledzę bardziej forum niz on to mam pisać z jego konta;)ale też tak myśle,ze jednak sobie utworze drugie konto.
ojj nooo Szymcia się rozkręcił.no ale itak maruda straszna z niego dzisiaj była,bo te huśtawki świeżo malowane niestety,ale mam nadzieje ze nast razem jak się pojawimy to będzie już ok:)
Ojjj było wesoło naprawde hehe a jak sobie zdjęcia zrzucę to znów będzie śmiech Aman to ładnie zabalowałeś że dopiero wróciłeś;p dziś to tylko zdjęcia sobie poprzeglądaj Malaj a myślałem że tak późno do domu dotarłeś bo znów przeleciałeś skrzyżowanie
teraz nie było opcji hehe ; ) z tym ze w drodze powrotnej zachaczyłem o centrum a potem hotel hehe ; ) a skrzyzowanie przelecialem bo Malaja nie wolno wyprzedzac haha nie no swiruje jak masz jakies fotki to wrzuc mi na maila bede wdzieczny
Gdy siadasz na miejscu pasażera to trzesa ci sie cycki od subwoofera...