Netka pisze:Jak Ciebie nie bedzie to po co sie oddzywasz ...
A po co komu kemping?? nie rozumiem tego pytania...
po to ze w zeszłym roku mozna bylo w nim usiasc i zjesc ;] a sie odzywam bo juz na takim spotkanku bylem w przeciwienstwie do Ciebie. sorki za OT, ale tylko podałem jakie plusy miał gwaruś zreszta po szkole i tak dojade tymbardziej ze mam szkole do 16 wiec raczej bede nawet na czas haha
Mnie to jest obojetne gdzie sie to odbędzie, ale chciałbym aby odbyło sie to 19 w niedziele, bo 18 wiekszośc ludzi odpracowywuje wigilie albo sylwestra, w tym ja
Sanki wezmę i moze nawet mały kulig sie uda zrobic.
Liczę na liczne przybycie
Netka pisze:Jak Ciebie nie bedzie to po co sie oddzywasz ...
A po co komu kemping?? nie rozumiem tego pytania...
po to ze w zeszłym roku mozna bylo w nim usiasc i zjesc ;] a sie odzywam bo juz na takim spotkanku bylem w przeciwienstwie do Ciebie. sorki za OT, ale tylko podałem jakie plusy miał gwaruś zreszta po szkole i tak dojade tymbardziej ze mam szkole do 16 wiec raczej bede nawet na czas haha
Jesli ma byc zimno i w "naturze" to jak ktoś zmarznie to sobie usiadzie w samochodzie, a jesli ktos potrzebuje "wypasów" - to jak wyzej napisalam - jest pare knajpek w okolicy.
A co to ma do rzeczy ze byłes a ja jeszcze nie bylam ??? To było rok temu - a teraz ludziki chca cos innego - a poza tym z tego co wiem to Gwaruś jest spalony bo ostatnim incydencie...
no to sie przyłanczam do przyma, też bede odrabiał wigilie i sobota 18 bedzie przepracowana ale patelnia może być może w koncu bede miał okazje w tamte okolice zagościć a co do terminu to 19(niedziela) i to tak koło godziny 20 ?? to można było by posiedzieć przy ogniuchu do 00.00
19ty i miejsce pasuje sanki mam na dzialce a turystyczne krzeseło w pawlaczu pozostaje kupic kiełbaske i bułeczke Nettttka szykuj spodnie narciarskie bedziemy smigac na saaaaaankach
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
Alex'a pisze:19ty i miejsce pasuje sanki mam na dzialce a turystyczne krzeseło w pawlaczu pozostaje kupic kiełbaske i bułeczke Nettttka szykuj spodnie narciarskie bedziemy smigac na saaaaaankach
O to sie nie martw ) a moze jeszcze jakas wojna na sniezki????? Juz widze ze udany opłatek bedzie :D:D:D:D:D
Siemka.
Jeżeli nikomu by o nie przeszkadzało, to też bym się chętnie zjawił (trzeba się w końcu poznać ). Odnośnie terminu i miejsca się dostosuje. Jest tylko jeden problem- nie wiem co to jest "Patelnia" i przede wszystkim gdzie ona jest? Ktoś mnie poratuje?
Sabertooth pisze:Siemka.
Jeżeli nikomu by o nie przeszkadzało, to też bym się chętnie zjawił (trzeba się w końcu poznać ). Odnośnie terminu i miejsca się dostosuje. Jest tylko jeden problem- nie wiem co to jest "Patelnia" i przede wszystkim gdzie ona jest? Ktoś mnie poratuje?