no i po spociku. Szkoda ze tak malo aut przyjechalo. Mi sie udalo 3 razy startowac i rowniez szkoda ze nikomu innemu sie nie spieszyl do tego. Ogolnie nie bylo najgorzej ale moglo byc o wiele lepiej.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Krzys pisze:no i po spociku. Szkoda ze tak malo aut przyjechalo. Mi sie udalo 3 razy startowac i rowniez szkoda ze nikomu innemu sie nie spieszyl do tego. Ogolnie nie bylo najgorzej ale moglo byc o wiele lepiej.
Hej Krzys ja brałem udział juz na wyscigach ale ścigaczy i moim zdaniem myslalme ze to tez tak bedzie zorganizowane mianowicie lista kto jaki ma silnik i ustawienie pojedynków podle silników koni mechanicznych. Prosta sprawa a tak wyglądało to jak wyglądało, mogło byc lepiej zdecydowanie. Nastepnym razem prponuje taka liste zrobić, ale jak uważacie. Pozdrawiam
ja niewiem co to miało być wczoraj ? 16-17 miały sie auta zjezdzać, przyjechałem po 17 a tu juz wszyscy jadą do domu bo pojezdzili tyle aut miało być, jakieś audiki astony, emki a wkońcu tylko pare autek było i póżniej pietrek m3 i mój foter m5 pare 1.8 i to było wszystko........a z kim to wczoraj jechałem bo nawet niewiem hehe (nick)