Spot na Wałach

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Awatar użytkownika
Damiano
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Damiano »

ja wpadne golfem z kumplem bo moje auto brat mi wzioł dzisiaj :evil: emilM5 tez bedzie prawdopodobnie :m:
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

KeMaS pisze:no to kto mnie przygarnie na paka??? franz jedziesz?
jak zdąże założyć opony na felgi to przyjade... ale jak narazie to tak na 50% wpadne bo troche z tym roboty jest... a zimówek mi szkoda :) :sex: :)
Obrazek
Tomi325
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Tomi325 »

A ja nie wpadne bo w tym czasie jak wy będziecie pomykać ja będe wahacz robił w aucie...
Phazer

Post autor: Phazer »

Darex a o ktorej bedziesz jechał to bym sie poprostu po drodze podpiął gdzieś czekałbym juz gdzieś
KeMaS

Post autor: KeMaS »

franz spoko jest nie spiesz sie :p
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

no i po spociku. Szkoda ze tak malo aut przyjechalo. Mi sie udalo 3 razy startowac i rowniez szkoda ze nikomu innemu sie nie spieszyl do tego. Ogolnie nie bylo najgorzej ale moglo byc o wiele lepiej.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
DAREX

Post autor: DAREX »

http://pl.youtube.com/watch?v=ohjMm98HT_I

Najbardziej oczekiwany pojedynek hahahah :DDDD
Cocker

Post autor: Cocker »

Krzys pisze:no i po spociku. Szkoda ze tak malo aut przyjechalo. Mi sie udalo 3 razy startowac i rowniez szkoda ze nikomu innemu sie nie spieszyl do tego. Ogolnie nie bylo najgorzej ale moglo byc o wiele lepiej.
Hej Krzys ja brałem udział juz na wyscigach ale ścigaczy i moim zdaniem myslalme ze to tez tak bedzie zorganizowane mianowicie lista kto jaki ma silnik i ustawienie pojedynków podle silników koni mechanicznych. Prosta sprawa a tak wyglądało to jak wyglądało, mogło byc lepiej zdecydowanie. Nastepnym razem prponuje taka liste zrobić, ale jak uważacie. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
przymo
Zaawansowany forumowicz

Post autor: przymo »

Obrazek
Carmen

Post autor: Carmen »

Brakowało tego czegoś ale spotkalismy sie nie pierwszy i nie ostatni raz na wyścigach :mrgreen:
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Niestety nie wyrobilem sie z robota a szkoda ;/
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
Aurel
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Aurel »

ja niewiem co to miało być wczoraj ? 16-17 miały sie auta zjezdzać, przyjechałem po 17 a tu juz wszyscy jadą do domu bo pojezdzili :/ tyle aut miało być, jakieś audiki astony, emki a wkońcu tylko pare autek było i póżniej pietrek m3 i mój foter m5 pare 1.8 i to było wszystko........a z kim to wczoraj jechałem bo nawet niewiem hehe :P (nick)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Killme, byles ok 17.30 ;) Wiec to raczej miedzy 17-18 ;) Ja 3 razy zdarzylem przejechac i sprzeglo pokatowac juz prawie na amen.
Aurel
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Aurel »

nie wyrobiłłech się prędzej.........jakbyś poczeka jeszcze ł to byś stanoł z adamem z czarnej e30 :P
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Killme, juz by mi sprzegla braklo. Z kisolem juz startowalem z 2,5 tys obr i kiepsko mi to wyszlo bo na koncu przegralem o pol auta.
Zablokowany