jesli 26 to jutro to ja nie dam rady bo mam na 11 do pracy ... wydawalo mi sie ze 27 sobota wtedy powinienem dac rade ... ale jak 6 aut ma przyjechac to malo ... liczylem na conajmniej 15
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
sorry moj blad racja sobota to wypada no ja tez liczylem na frekwencje powyzej 10 wozkow ale jutro mozna by jeszcze obgadac temat na ikei kto sie pisze na przyjazd
Mój błąd, źle to napisałem - nie potrzeba data. z mojej strony.
Wstępna gadka była o niedzieli- nie skumałem dat
Ale ludziom w moim wieku czas leci szybciej
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
termin akcji zostaje przeniesiony na bardziej odpowiedni z powodu zapowiadającej się małej frekwencji na dzień 27.03....
Niestety narazie nie ma wyznaczonej nowej daty....
ja proponuje polaczyc to w takim razie z impreza 1majowa przed wjazdem na stadion z racji duzej ilosci chetnych na ten spot ale to tylko propozycja ciekawsze i konkretne terminy prosze skladac w kolejnych postach
ja jestem pewien że połączenie tych imprez w jednym dniu jest idealnym rozwiązaniem ponieważ wszyscy maja wolne 1 maja i jak jedziemy na dużego spota to godzina jest obojętna tak że czy to będzie przed spotkaniem na stadionie cze jednocześnie jako jedna impreza będzie dobrze i będzie sporo autek
MIRAS pisze:ja jestem pewien że połączenie tych imprez w jednym dniu jest idealnym rozwiązaniem ponieważ wszyscy maja wolne 1 maja i jak jedziemy na dużego spota to godzina jest obojętna tak że czy to będzie przed spotkaniem na stadionie cze jednocześnie jako jedna impreza będzie dobrze i będzie sporo autek