Niop racjaTomek325i pisze:I tam dałem informacje o tej imprezie bo widze że ludzie tego nie czytają...
2 rocznica klubu :) 18 Pa¼dzniernik
- sky_driver
- Zaawansowany forumowicz
ja chętnie bym sie dopisał na liste spotkanie - tylko czytam i czytam i w sumie to już niewiele z tego wiem, spotkanie w rybniku - ok, ale którego w końcu i gdzie ten lokal sie znajduje?? do 3 dni dam 100% potwierdzenie - o ile można się przyłączyć
pozdrówka
podam też czy przyjade sam czy z osobą towarzyszącą - o ile to możliwe
pozdrówka
SEX jest jak BMW - radość z JAZDY
Spotykamy się w Rybniku. Lokal nazywa się "Sękata Chata". Mieści się na ul. Rudzkiej (naprzeciw KAMPUSU - Uniwersytetu). Lokal jest bardzo przyjemny Dobre żarcie mają Piwka się można napić Rezerwuję stoliki w niedzielę lub poniedziałek tak więc muszę wiedzieć ile osób będzie Koszt od osoby (rezerwacja) 5złsky_driver pisze:ja chętnie bym sie dopisał na liste spotkanie - tylko czytam i czytam i w sumie to już niewiele z tego wiem, spotkanie w rybniku - ok, ale którego w końcu i gdzie ten lokal sie znajduje?? do 3 dni dam 100% potwierdzenie - o ile można się przyłączyć
pozdrówka
Zaczynamy o 18:00
- sky_driver
dziekuje za szybką odpowiedź, jak już pisałem do 3 dni dam konkretną odpowiedź, nastawiam sie na tak, ale dokładnie bede wiedział w niedziele - napisze koniecznie, dajcie znać czy mozna zabrać kogoś ze sobą
mają jakąś stronkę - to bym sobie oblukał menu
mają jakąś stronkę - to bym sobie oblukał menu
Ostatnio zmieniony 2008-10-09, 18:17 przez sky_driver, łącznie zmieniany 1 raz.
- sky_driver
spox, wezme cały autobus, hi hi, żarcik
co do rezerwacji jak już potwierdze to musiałbym wiedzieć gdzie te pieniążki wpłacić za rezerwacje, chyba że bede mógł komuś oddać na miejscu, jak by ktoś sie obawiał wyłożyć za mnie to prosze o numer konta na PW to po potwierdzeniu mojego najazdu wpłacę kasiorke
co do rezerwacji jak już potwierdze to musiałbym wiedzieć gdzie te pieniążki wpłacić za rezerwacje, chyba że bede mógł komuś oddać na miejscu, jak by ktoś sie obawiał wyłożyć za mnie to prosze o numer konta na PW to po potwierdzeniu mojego najazdu wpłacę kasiorke
- sky_driver
o ile dobrze sie doczytałem to orszak jest tydzień wcześniej, a w ten akurat weekend mam szkołę i to niestety odpada - a szkoda...Tomek325i pisze:Nie no spoko Jak pojedziesz to OK ale muszę wiedzieć na 200000% bo inaczej ci urwę
Chyba że jedziesz na orszak dla naszego kolegi klubowego... To tam możesz dać tyle że to w sobotę...
będziesz wiedział w niedziele po południu - napisze co i jak - odnośnie 18tego
- sky_driver
- sky_driver
Tomek325i, wpisz mnie na liste, pojawie sie na pewno, tylko pytanie jak ja ci kaske za rezerwuar dostarcze, niestety w sobote sie nie spotkaliśmy, na co po cichu liczyłem - w każdym razie nic nie pisało na forum o spotkaniu o czym było wcześniej pisane, ale pewnie padło przez mecz.
napisz tylko czy będzie problem jak bym przywiózł ze soba mojego bracika i kumpla( albo niech sie prezesi lepiej wypowiedzą), oczywiście też bedzie kasiorka za rezerwuar.
mam nadzieje że mają dobre pizze, bo nie lubie tandety w tym temacie.
pozdrówki
napisz tylko czy będzie problem jak bym przywiózł ze soba mojego bracika i kumpla( albo niech sie prezesi lepiej wypowiedzą), oczywiście też bedzie kasiorka za rezerwuar.
mam nadzieje że mają dobre pizze, bo nie lubie tandety w tym temacie.
pozdrówki