BMW Winter Cup 2009

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Zawiasa nie sluchaj :P
Umowcie sie o 7:50 i przyjedzcie do Nas ;)
Awatar użytkownika
tomash
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: tomash »

@lfred, o której zbiórka w TG?
zawias

Post autor: zawias »

hehe bywa , najlepszy nie jestem we wszystkim :mrgreen:
scoti

Post autor: scoti »

Zawias jak to Zawias, byłby z niego niezły przewodnik :DDD
Spotkanko o 8:00 na Kresowej za stacją benzynową, na parkingu.
Ja pojadę z Chorzowa więc przejeżdżająć koło Carefura w Katowicach mogę kogoś "zabrać" i pojawić się z nim w Sosnowcu...[/quote]

Ok to ja moge się z toba zabrac do Sosnowca tylko o której będziesz mniej więcej przejeżdzał obok Carefura W Katowicach?
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

Spory kawałek za Carefurem przy tej samej ulicy w strone Sosnowca jest jakaś stacja gdzie napełniają NITRO, przy budce chyba MrHamburger, czy coś takiego, to może tam o 7:45 ...:50, nie będziemy sie szukac.
Więc do zobaczyska.
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dorka

Post autor: dorka »

tomash pisze:@lfred, o której zbiórka w TG?
Wklejam z 5er :
Uwaga !!

w zwiazku z tym ze impra w wyrazowie rozpoczyna sie o 10 to proponuje zbiorke w Swierklancu o 9.00 pod brama parku .

Niech Bielsko spotka sie z KAtowicami np pod SIlesia przy Tesco np o 8 .00i wyrusza wspolnymi silami do Swierklanca gdzie reszta bedzie czekac na nich .

Z Swierklanca jest ok 50 min drogi do Wyrazowa . Pojedziemy fajną malo uczęszczana drogą

Osoby majace jakies pytania prosze pisac .

PROSZE ZABRAC CB RADIO bo w paradzie jest bezcenne
@lfred
Zaawansowany forumowicz

Post autor: @lfred »

mysle ze o 9 , niby wszystko ma sie zaczac od 10 ale do 11 sa treningi i o 11 zaczyna sie na dochodzenie wiec kto jak woli ja sie dostosuje jak nas bedzie malo to najlepiej na stacji bp z mc donaldem , piszcie o ktorej pasi wam wyjechac z tg ja godzine podalem..
scoti

Post autor: scoti »

_Marcin_ pisze:Spory kawałek za Carefurem przy tej samej ulicy w strone Sosnowca jest jakaś stacja gdzie napełniają NITRO, przy budce chyba MrHamburger, czy coś takiego, to może tam o 7:45 ...:50, nie będziemy sie szukac.
Więc do zobaczyska.

Witam.
Powiedz mi Marcin czy naprawdę jest potrzeba jechac tak wcześnie jak impreza zaczyna się od 10 a piszą że nawet do 11 potrfaja treningi na dochodzenie chyba że cos wcześniej kombinujecie?Pozdro
Mateusz

Ja Ci odpowiem, za Marcina, bylem na kazdym zlocie w Wyrazowie i parking na liczbe chetnych jest mikroskopijny, jezeli chcemy postawic auta po ludzku i kolo siebie, trzeba byc wczesniej ;) Znajac zycie droga nam zajmie okolo 1,5 h to bedziemy tam na chwile przed rozpoczeciem :)

Obrazek
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

dorka pisze:
Wklejam z 5er :
Uwaga !!

w zwiazku z tym ze impra w wyrazowie rozpoczyna sie o 10 to proponuje zbiorke w Swierklancu o 9.00 pod brama parku .

Niech Bielsko spotka sie z KAtowicami np pod SIlesia przy Tesco np o 8 .00i wyrusza wspolnymi silami do Swierklanca gdzie reszta bedzie czekac na nich .

Z Swierklanca jest ok 50 min drogi do Wyrazowa . Pojedziemy fajną malo uczęszczana drogą

Osoby majace jakies pytania prosze pisac .

PROSZE ZABRAC CB RADIO bo w paradzie jest bezcenne

Ups... to może zmiana planów???
Skoro większa ekipa rusza spod Silesji...
A jak wiecie w: kupie raźniej.
Przy okazji powiększylibyśmy korowód :kolebka: :kolebka: :kolebka: :kolebka:

Zmieniamy plan, czy 8:00 Sosnowiec???
Ja jestem za Silesią
Wypowiadać się :P
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Marios

Post autor: Marios »

ja też za silesią :bmw:
Awatar użytkownika
tomash
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: tomash »

Ja się tam dostosuję. Dobrze będzie być tam o sensownej godzinie żeby auto zaparkować w normalnym miejscu. :wink:
Mateusz

Mnie to obojetne
zawias

Post autor: zawias »

Robicie zamieszanie .. umawiamy sie w sosnowcu to jedzmy z Sosnowca ... a nie kombinujcie na sam koniec... :mrgreen:
Awatar użytkownika
El Diablo
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: El Diablo »

róbmy nasze moim zdaniem , duży korowód niby fajna sprawa, ale pamiętajmy o miejscach parkingowych na miejscu, chcemy zaparkować koło siebie ?
Zablokowany