franz3xxi pisze:
Oj a z Raciborza do nas to ladne objazdy porobili wiec nie wiem czy oplaca sie jechac przez raciborz ale Ty raczej nie masz innego wyboru ja bym Cie mogl zabrac z raciborza tylko jeszcze sam nie wiem czym pojade
Z opola skarbie bede jechac Moge dojechac do Rybnika ale w Raciborzu bardziej sie orietuje wiec jakby mnie ktos z tamtad zgarnal
franz3xxi pisze:
Oj a z Raciborza do nas to ladne objazdy porobili wiec nie wiem czy oplaca sie jechac przez raciborz ale Ty raczej nie masz innego wyboru ja bym Cie mogl zabrac z raciborza tylko jeszcze sam nie wiem czym pojade
Z opola skarbie bede jechac Moge dojechac do Rybnika ale w Raciborzu bardziej sie orietuje wiec jakby mnie ktos z tamtad zgarnal
Skarbie : : : :
no tyle to wiem ze z Opola ale jak pojedziesz przez Raciborz to ja Cie moge w nim odebrac i pojedziemy razem do wodzislawia tylko musisz sie jakos wydostac za Raciborz w strone Rybnika bo most jest w remoncie i jest niemaly objazd a jak pojedziesz przez Rybnik to juz musisz z innymi rozmawiac
Adam 84 pisze:Przemek jak chcesz to mozesz do nas w orzeszu dolaczyc bo bedziemy ok 16 wyjezdzac z parkingu w centrum i bedziemy sie kierowac na rybnik po media markt a z tamtad prosto na wodzislaw zreszta jak cos to pisz na gg to sie ugadamy - zreszta jak jeszcze ktos jest chetny gdzies z naszych okolic to zapraszamy to chcetnie wieksza grupa pojedziemy...