Sierpniowy spot BTS - 26 sieprnia godz 17.00

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
adamwsb

Post autor: adamwsb »

Pojedziesz F1 jak juz wspominales :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Moglbys zabrac Aske :)
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

zobaczymy :D moze jeszcze uratuje bunie do tego czasu :D
Obrazek
adamwsb

byloby dobrze :) :)
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

przynajmniej postaram sie ja jakos poskladac do kupy zeby szlo nia dojechac na spocik :D
Obrazek
adamwsb

No i tak mialo byc na poczatku :) Nie wiemy kiedy bedzie nastepny spocik hehehe
mala 1916

Post autor: mala 1916 »

franz3xxi pisze: Oj a z Raciborza do nas to ladne objazdy porobili :P wiec nie wiem czy oplaca sie jechac przez raciborz :P ale Ty raczej nie masz innego wyboru :D ja bym Cie mogl zabrac z raciborza tylko jeszcze sam nie wiem czym pojade :P
Z opola skarbie bede jechac :wink: Moge dojechac do Rybnika ale w Raciborzu bardziej sie orietuje wiec jakby mnie ktos z tamtad zgarnal :roll:
adamwsb

BYlem dzisiaj w albercie i miejsce mamy zalatwione :D:D
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

mala 1916 pisze:
franz3xxi pisze: Oj a z Raciborza do nas to ladne objazdy porobili :P wiec nie wiem czy oplaca sie jechac przez raciborz :P ale Ty raczej nie masz innego wyboru :D ja bym Cie mogl zabrac z raciborza tylko jeszcze sam nie wiem czym pojade :P
Z opola skarbie bede jechac :wink: Moge dojechac do Rybnika ale w Raciborzu bardziej sie orietuje wiec jakby mnie ktos z tamtad zgarnal :roll:
Skarbie :?: :?: :roll: :?: :?: :roll:

no tyle to wiem ze z Opola :D ale jak pojedziesz przez Raciborz to ja Cie moge w nim odebrac i pojedziemy razem do wodzislawia tylko musisz sie jakos wydostac za Raciborz w strone Rybnika bo most jest w remoncie i jest niemaly objazd :P a jak pojedziesz przez Rybnik to juz musisz z innymi rozmawiac :P
Obrazek
arcabuz

Post autor: arcabuz »

Adam 84 pisze:Przemek jak chcesz to mozesz do nas w orzeszu dolaczyc bo bedziemy ok 16 wyjezdzac z parkingu w centrum i bedziemy sie kierowac na rybnik po media markt a z tamtad prosto na wodzislaw :) zreszta jak cos to pisz na gg to sie ugadamy - zreszta jak jeszcze ktos jest chetny gdzies z naszych okolic to zapraszamy to chcetnie wieksza grupa pojedziemy...
Ja tez zjawie sie o 16 w Orzeszu :)))
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

A jak przez Rybnik i u nas na PKP to moge cie odebrac :) No problem :) I tak musze potem odebrac jakies 10-15 aut na Media Markt... :)
przemek

Post autor: przemek »

ja prawdopodobnie pojade najpierw do orzesza a po
Tomek
Maniak forumowy

[quote="przemek"]ja prawdopodobnie pojade najpierw do orzesza a po
przemek

Post autor: przemek »

Ok to jak co to ja jade z nim:P :D
mala 1916

Post autor: mala 1916 »

Jesze sie dowiem co i jak i dam znac czy z Raciborza czy z Rybnika mnie zgarniecie i gdzie :wink:
Tomek
Maniak forumowy

mala 1916 pisze:Jesze sie dowiem co i jak i dam znac czy z Raciborza czy z Rybnika mnie zgarniecie i gdzie :wink:
Szpoko :) :D Jak co to pisz na GG :)
Zablokowany