gucio27 pisze:Krzys napisał/a:
gucio27 napisał/a:
ale tak czy siak postanowiłem że jadę.
organizator nie moze sie wycofac
hehehe aż tak wysoko mnie nie stawiaj.
Ja mam Propozycję dla Forumowiczów - Przyjaciół BTŚ i Klubowiczów.
Proponuję mały spocik przed oficjalnym rozpoczęciem sezonu, rozumie że nie wszyscy jeszcze wyjechali swoimi autkami z garażu ale może czas je przewietrzyć
Spocik odbył by się w Rydułtowach tam gdzie odbywał się Zlot BTŚ w sierpniu.
Jestem tutaj prawie rok a poznałem mało osób, głównie z Jastrzębia i Wodzisławia a podobno Rybnik ma ich dużo - a gdzie oni są.
Przecież nie możecie pracować Non Stop czy balować..
6 MARZEC to sobota i proponuję na godz 11:00.
Możemy zobaczyć samochody ( BMW ) ludzi z BTŚ i porozmawiać - poznać się, pomówić o dalszych planach.
Wiem że będzie nas nie mało , bo większa część już wyraziła swoje przybycie
Piszcie swoim znajomym. Kto ma chęci i ochotę niech wpada.
stwierdzam fakty tylko.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
SebaM5 pisze:będzie ktoś z okolic Rydułtów ?? bo ja niestety nie dam rady bo szkoła, a Artur330d miał mi odebrać od Krzysia ramki ale niestety też idzie do pracy i czy byłby ktoś tak miły i wziął mi ramki a ja bym do niego po nie sobie podjechał
Ja auto dalej mam na warsztacie, ale seicentem może bym podjechał i odebrał Ci te ramki jak chcesz Później podrzucę je Arturowi i sobie od niego odbierzesz
SebaM5 pisze:będzie ktoś z okolic Rydułtów ?? bo ja niestety nie dam rady bo szkoła, a Artur330d miał mi odebrać od Krzysia ramki ale niestety też idzie do pracy i czy byłby ktoś tak miły i wziął mi ramki a ja bym do niego po nie sobie podjechał
Ja auto dalej mam na warsztacie, ale seicentem może bym podjechał i odebrał Ci te ramki jak chcesz Później podrzucę je Arturowi i sobie od niego odbierzesz
fajnie by było nawet mogę do Ciebie po nie przyskoczyć to już tam kwestia dogadania to weź mi je jak byś był tam
nie jestem z okolic Rydułtów ale prawie dziennie tam bywam więc jak chcesz to nie ma problemu