Spot BMW TEAM ŚLˇSK 20 maj, Gwaruś

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

ja moge banki po plynie do spryskiwaczy wziac :)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

jak cos bede mial to tez zabiore :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Damiano
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Damiano »

devro pisze:ide na grila zbiorowego :)

P.S. czy Wy niemozecie pisac normalnie tylko udajecie pisanie po slasku ?? bzdura, co niektory nawet nie wie jak sie pisze dane slowo !!
nie wiem co ci przeszkadza w mojej pisowni. ja napewno wiem jak sie dane pisze slowa jakos nikomu to nie przeszkadza tylko tobie. spoko od teraz bede uzywal poprwnej polszczyzny i nie zarzucja mi ze nie wiem jak sie slowa pisze bo zapewniam cie ze tak nie jest. pozdro
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

spokojnie :D
Obrazek
devro

Post autor: devro »

devro pisze:P.S. czy Wy niemozecie pisac normalnie tylko udajecie pisanie po slasku ?? bzdura, co niektory nawet nie wie jak sie pisze dane slowo !!
Czytaj uwaznie to co pisze!! to po pierwsze, a po drugie, to chodzi mi o to, ze te forum moga odwiedzac ludzie z poza slaska, ktorzy nie beda miec bladego pojecia o czym Wy piszecie .
Rozumiesz teraz o co mi chodzi czy dalej bedziesz sie utwierdzal w swoich przekonaniach ????

Przepraszam za oT :)
Awatar użytkownika
Damiano
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Damiano »

rozumie o co ci chodzi ale nie jestem sam co "czasami" pisze po slasku. tylko z tym ze piszesz ze nie wiem jak sie dane slowo pisze to sie totalnie niezgodze :lol: :lol: tak pisze bo mi wygodnie a nie dlatego ze " nie wiem jak sie dane slowo pisze" nastepnym razem pomysl ....
ps. czytam uwaznie
dobra koniec :wink: :wink: niema o co sie klucic :D :D :D
adamwsb

Post autor: adamwsb »

nie klocic sie !! na spocie to rozwiazecie :)
francik

Post autor: francik »

ja mam jeden pacholek moge zabrac ..malowali obok mnie droge i udalo mi sie pozyczyc tylko jeden po za pozno sie zorietowalem heheh ale lepsze to niz nic . :lol:
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

no zawsze 1 wiecej :D
Obrazek
mcgiver

Post autor: mcgiver »

jak tam dojechac do tego mini mala??? ; bede jechal od pszczyny i dojade chyba do tego skrzyzowania przed zorami co prosto sie jedzie na zory i co dalej ???
wklejcie jakas mapke z tlumaczeniem bo nie bylem w tamtych rejonach juz kilka ladnych lat. :lol:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

to jedz od razu an Gwarus. Gwarus znajduje sie na trasie Pszczyna-zory. Jest w miejscowosci Rudziczka na swiatlach na przejsciu dla pieszych skrzyzowanie na dwie boczne uliczki. I jest na 100% tabliczka informacyjna ze w lewo na Gwarus sie jedzie. I pojedziesz do konca. W sumie tam bedzie jakis festyn niedaleko to mozesz zapytac ludzi jak co. Bo tam mozesz utknac w korkach.
mcgiver

Post autor: mcgiver »

chetnie przedefiladuje z wami przez cale miasto :lol: :D
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

no to tak: Jedziesz z Pszyczny. Dojezdzasz do swiatel i skrecasz w lewo. o tej godzinie beda anpewno korki tam. I jedziesz caly czas prosto do nastepnego skrzyzowania ze swiatlami i tam krecisz w prawo. Jedziesz prosto, przejezdzasz jedno skrzyzowanie, dojezdzasz do nastepnego ale ze swiatlami i przejezdzasz dalej prosto. 100m dalej sa nastepne swiatla obok castoramy i shela. Skrecasz w lewo i od razu nas zobaczysz i ten caly minimal ;) oczywiscie minimal juz dawno nieczynny.
BaBe

Post autor: BaBe »

obawiam sie, ze skret na Gwarusia znajduje sie juz w Suszcu i nie jestem pewna czy od strony P-ny przy zje
adamwsb

Post autor: adamwsb »

ja jade z wami :P
Zablokowany