to umowmy sie ze do 30 marca (poniedzialek) do godziny 22 wszyscy zadeklarowani potwierdza wyjazd i odrazu przeleja na konto Paffcia pieniazki (Paffcio jesli sie oczywiscie zgadzasz, to poprostu na PW przeslesz kazdemu z listy numer konta i dane potrzebne do przelewu, ewentualnie Paffciowi mozna przekazac pieniazki - zaliczke w wysokosci 30 zł od osoby - do reki na terenie sosonowca - Ci co maja blizej tak bedzie wygodnie ... Paffcio od kogo dostanie kase zrobi juz konkretna rezerwacje z wplata zaliczki Ci co sie spoznia niech juz sobie zalatwiaja na "wlasna reke")
[color=red]REZERWACJA BEDZIE ROBIONA TAK JAK PAFFCIO NAPISAL 1 KWIETNIA[/color]
Paffcio sorki ze w Twoim imieniu sie wypowiadam
mam nadzieje ze niemasz mi tego zazle ... i taka opcja jest wygodna dla wszystkich
jasno i czytelnie wiadomo o co chodzi i jak sytuacja sie przedstawia
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
Przygoda pisze:Paffcio sorki ze w Twoim imieniu sie wypowiadam
mam nadzieje ze niemasz mi tego zazle ... i taka opcja jest wygodna dla wszystkich
jasno i czytelnie wiadomo o co chodzi i jak sytuacja sie przedstawia
Spoko jestem za takim rozwiazaniem, a jako ze zaczalem to pociagne to do konca
dlatego rzucilem taka propozycje
a co do zalatwiania kwatery sie niewtracam bo tak jak napisales jak zaczales to zalatwiac to najlepiej jak Ty bedziesz caly czas tego pilnowal
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
dla przypomnienia do 30 marca ma byc konkretna decyzja odnosnie osob pewnych na 100% wyjazd i do tego samego dnia kazda osoba na wyjazd przekazuje po 30 zł Paffciowi