24.09.2011 Summer Cars Party 2011
Nie można wnosić alkoholu ani żadnych grilli z tego co słyszałam.
Ale wiem ze na pewno będzie osobne stoisko do kupowania alkoholu, będzie jakiś namiot prawdopodobnie LECHa i będzie tez osobne stoisko gdzie będzie można kupić kiełbaskę z grilla
Wiem na pewno że jeśli kogoś złapią że wnosi swój alkohol to mogą wyrzucić z imprezy.
Ale myślę że jakieś bułeczki, czy swoja kiełbaskę można wnieść i zjeść na surowo
Można mieć przecież kanapeczki, bułki, chipsy, paluszki, napoje w plastikowych butelkach, mc donaldsy, kfc, itp. itd
Nie każdy musi przecież kupować to, co tam jest.
Pozdrawiam i do zobaczenia rankiem
Ale wiem ze na pewno będzie osobne stoisko do kupowania alkoholu, będzie jakiś namiot prawdopodobnie LECHa i będzie tez osobne stoisko gdzie będzie można kupić kiełbaskę z grilla

Wiem na pewno że jeśli kogoś złapią że wnosi swój alkohol to mogą wyrzucić z imprezy.
Ale myślę że jakieś bułeczki, czy swoja kiełbaskę można wnieść i zjeść na surowo

Można mieć przecież kanapeczki, bułki, chipsy, paluszki, napoje w plastikowych butelkach, mc donaldsy, kfc, itp. itd

Nie każdy musi przecież kupować to, co tam jest.
Pozdrawiam i do zobaczenia rankiem

To, co kocham to styl i moje miasto-
sprawd? co pod maską pali jak tabasco...
(OO=[|]=OO)
sprawd? co pod maską pali jak tabasco...
(OO=[|]=OO)
- Sabretooth
- Zaawansowany forumowicz
Witam ja wrocilem z DjMario dopiero na chate czekalismy przy wyjezdzie ponad 40 minut masakra.
Ale ogolnie wszystko ok a najwazniejsze ze ludzie dopisali chociaz brakowalo kilku stalych bywalców spotow (niech zaluja
)
Dzieki wielkie za udany wypad pozdrowionka dla wszystkich

Ale ogolnie wszystko ok a najwazniejsze ze ludzie dopisali chociaz brakowalo kilku stalych bywalców spotow (niech zaluja

Dzieki wielkie za udany wypad pozdrowionka dla wszystkich

Gdyby Bóg był fanem przedniego nap?du chodziliby?my na r?kach 

było suuuper hiper i wogole
BTS jest mega
a tak na marginesie pozdrawiam BURAKA i jego laske z Qupety e36 o numerach SKL HL61 ktory najpierw wmontowal sie w nasz sektor bez pytania mnie o zdanie a pozniej zarzadal ode mnie 40 PLN za uszkodzoną ramke ktora mu uszkodziłem przez przypadek, jezeli Ci brakowało na wache do domu to trzeba było powiedziec bo widac szybko sie zwinales z imprrezy po otrzymaniu hajsu , zycze Ci powodzenia we wjazdach i poważaniu na jakichkolwiek imprezach BMW

a tak na marginesie pozdrawiam BURAKA i jego laske z Qupety e36 o numerach SKL HL61 ktory najpierw wmontowal sie w nasz sektor bez pytania mnie o zdanie a pozniej zarzadal ode mnie 40 PLN za uszkodzoną ramke ktora mu uszkodziłem przez przypadek, jezeli Ci brakowało na wache do domu to trzeba było powiedziec bo widac szybko sie zwinales z imprrezy po otrzymaniu hajsu , zycze Ci powodzenia we wjazdach i poważaniu na jakichkolwiek imprezach BMW

Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia

Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany

Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany

- Sabretooth
-
-
- Małopiszący
DZIęKI WSZYSTKIM ZA DZIEń!
Było naprawdę świetnie pogoda była taka sama jak atmosfera u nas panująca
Ogólnie dla mnie były dwa wielkie minusy... Muzyka jedna wielka dudniawa po której nabawiłem się nieziemskiego bulu głowy, i ponad godzinne stanie w kolejce do wyjazdu tak że spokojnie DEXTER nie byliście sami
Apropos naszego BURAKA, osobiście tez go bardzo pozdrawiam
A w razie czego gdyby numery rejestracyjne się zmieniły to brzydką mordę i tak zapamiętamy tak że luz zapraszamy go na zlot
Ogólnie wszystko super jeszcze raz DZIęKI!
Fotki dodam jutro
Było naprawdę świetnie pogoda była taka sama jak atmosfera u nas panująca

Ogólnie dla mnie były dwa wielkie minusy... Muzyka jedna wielka dudniawa po której nabawiłem się nieziemskiego bulu głowy, i ponad godzinne stanie w kolejce do wyjazdu tak że spokojnie DEXTER nie byliście sami

Apropos naszego BURAKA, osobiście tez go bardzo pozdrawiam

Ogólnie wszystko super jeszcze raz DZIęKI!

Fotki dodam jutro

-
- Kontakt:
druga strone (od 1/4 startu) tez mozna bylo wyjechac .... w 5minszczepan03 pisze:Ja wyjeżdżałem 1h i 15min przez co ledwo zdążyłem na nockę do pracyDEXTER pisze:Witam ja wrocilem z DjMario dopiero na chate czekalismy przy wyjezdzie ponad 40 minut masakra.wyjazd to jedna wielka porażka organizatorów.

milo bylo zobaczyc BTS mimo ze nie chodzilem zbytnio

e36 M50B25 TURBO ! pierwsze m50 z 394 kucami na pokladzie bez kucia
/ stage 3 in progress
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B
www.k64.pl BMW Performance

e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B

www.k64.pl BMW Performance