Sierpniowy spot BTS - 26 sieprnia godz 17.00

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
rapanu

Post autor: rapanu »

witam i odrazu pytam co wkoncu jest z tym spotem cio?bo chcialbym zobaczyc pare interesujacych autek posluchac waszego naglosnienia i poprostu wziasc udzial w jakiejs lajtowej impresce tylko kiedy wkoncu bedzie taki zlocik co i jak wiecie juz?bo bylem 19 w wodziu i ze tak powiem klamki pocalowalem taka mala prosba jakby sie dalo napiszcie cos wiecej czy bedzie cos 26 sierpnia czy niewypali bo wakacje sie koncza a pewnie nietylko ja chcialbym cos wiecej wiedziec pozdrowionka.

Dodane po 3 minutach:

witam i odrazu pytam czy ten spocik 26 sierpnia dojdzie do skutku?i czy wiadomo juz co gdzie i jak?tak sobie pytam bo ylem juz 19 i ze tak powiem klameczki pocalowalem a pewnie nietylko ja chcialbym cos wiecej wiedziec napszyklad gdzie zbiorka i co i jak jakby sie dalo wstawcie tu jakis plan albo cos.pozdrowionka.
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

przeciez Mikolow to wcale nie tak daleko :D :P

a co do spotu to NAPEWNO ODBEDZIE SIE 26 SIERPNIA NA PARKINGU AlBERTA!!!
Obrazek
bociek

Post autor: bociek »

Ja to mam pytanko do tych co sie spotykaja w Orzeszu gdzie dokladnie jest zbiurka :D
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Co do zbiorki w Orzeszu to w Centrum jest... na jakims parkingu... Napisz bocian do Adama 84 to sie dowiesz.
:!: :!:

Rapanu co do spotu too jest 26 jak wiadomo juz od 2 tygodni...
O 16:30 spotykamy sie w Rybniku (osoby jadace z Orzesza, Mikolowa itd.) na parkingu Media Markt... I jedziemy do Wodzislawia :!: :!: Jak nie wiesz jak trafic pod Media Markt to napisz do mnie na gadu to ci powiem co i jak... :)
Ostatnio zmieniony 2007-08-21, 08:49 przez Tomek, łącznie zmieniany 1 raz.
bociek

Post autor: bociek »

Acha jeszcze jedno :D bo mnie treaz nie bedzie w cz-wie pzrez kilka dni i napiszcie do siebie nr fona zeby jakos odnalesc sie w tem Orzeszu :D moje na gg 5709642 a i tak wlasciwie to ile aut ma sie tam spotkac???
Tomek
Maniak forumowy

bociek pisze:Acha jeszcze jedno :D bo mnie treaz nie bedzie w cz-wie pzrez kilka dni i napiszcie do siebie nr fona zeby jakos odnalesc sie w tem Orzeszu :D moje na gg 5709642 a i tak wlasciwie to ile aut ma sie tam spotkac???
To napisz na gg do Adama i zostaw mu swoj numer... powiedz ze jestes z forum BTS jedziesz z czestochowy... i daj mu numer ;) i on tez niech ci da swoj...

A autek gdzie?? na spocie kolo 50...
siwyE30

Post autor: siwyE30 »

Ciekawe czy dostane wolne na ta niedziele - bo chyba mnie kur...ca strzeli jak ten zlot bede ogladal tylko na fotkach...

Dodane po 1 minutach:

sorry za OT ale co to za levele - za co i dlaczego mam 2 - co trzeba zrobic zeby miec np 3???
Tomek
Maniak forumowy

siwyE30 pisze:Ciekawe czy dostane wolne na ta niedziele - bo chyba mnie kur...ca strzeli jak ten zlot bede ogladal tylko na fotkach...

Dodane po 1 minutach:

sorry za OT ale co to za levele - za co i dlaczego mam 2 - co trzeba zrobic zeby miec np 3???
Siwy nie klniemy na forum :P hehe

A jak bedziesz wiecej pisal to bedziesz mial 3 level :P hehe

WITAM CIe PO PRZERWIE :)
e30fast

Post autor: e30fast »

to o ktorej mam tam byc o 17 czy o 17 30 nic juz niewiem ....
Tomek
Maniak forumowy

e30fast pisze:to o ktorej mam tam byc o 17 czy o 17 30 nic juz niewiem ....
O 17 na KREG'u a po
siwyE30

Post autor: siwyE30 »

ok sorry... myslalem, ze kropki w srodku wyrazu zalatwia sprawe :) Mowicie o tym KREGU w Rybniku na paruszowcu?
Tomek
Maniak forumowy

Nie nie o tym KREG'u na wje
rapanu

Post autor: rapanu »

chejo witam co do tego media w rybniku to wiem juz gdzie on jest bo bylem teraz w niedziele i wszystko sobie obejrzalem rybnik jest troche przeorany ale niebylo wiekszych problemow by trafic potem na krega jedynie do alberta pytalem o droge mam tylko pytanie w rybniku pod media sa tak jakby dwa parkingi jedn zaraz przed sklepem a drugi tak jakby na wjezdzie do media.na ktorym sie zbieramy zeby potem nieszukac sienawzajem miedzy autkami?pozdrawiami dzieki za odpowiedz
Tomek
Maniak forumowy

Na tym przed sklepem :) Poznasz wieksza ilosc BMW :)
Adam 84

Post autor: Adam 84 »

bociek napisalem Ci na gg jak dokladnie to wyglada z tym w orzeszu ale najlepiej mnie zlapac na komorce 608 384 764 - najlepiej smsem bo w ciagu dnia na rusztowaniu jestem to telefon w mojej drugiej maszynie lezy - nie ma busow z bmw wiec niestety w vw ale tez fajnie smiga :) to czekam na info to Cie podprowadze i damy rade nic sie nie martw a co do reszty to juz pod mednia markt mysle ze sie zobaczymy i juz docelowo w wodzislawiu :)
Zablokowany