tlo zmienione, atrakcje wypisane, teraz trzeba ustalic gdzie dokladnie sie spotykamy, co i jak bo musze mapke zrobic i reszte sponsorow wkleic i mozna drukowac...
jakiekolwiek poprawki prosze mi napisac w 1 poscie co nie bede szukac tego potem po kazdej stronie. Miras poslij mi wreszcie te loga co miales !
Jak chodzi o CarAudio to właśnie chodziło aby to nie był test czyj bas najszybciej wymasuje plecy, ale o jakość dźwięku. I tu muzyka klasyczna moim zdaniem jest jak najbardziej na miejscu. A kawałek i ma taż basy i jest dość krótki bo ok 1 minuty, żeby nie przedłużać.
A ja taki pomysł mam.Większość z nas dużo jeździ swoimi bawarkami-wiadomo plakaty będą porozwieszane po miastach-ale jakby tak każdy sobie wydrukował(bo drukarkę raczej każdy ma) i przykleił na szybę auta od środka?Myślę że równi skuteczne co kilkadziesiąt plakatów w mieście no i tańszym kosztem
KAżDY MOżE PROMOWAć Tę IMPREZę JAK CHCE I DLATEGO UWAżAM żE TO DOBRY POMYSł TYLKO TRZEBA POCZEKAć NA FINALNą WERSJę PLAKATU ZE WSZYSTKIMI SPONSORAMI I PEłNYM ADRESEM
miras7305 pisze:KAżDY MOżE PROMOWAć Tę IMPREZę JAK CHCE I DLATEGO UWAżAM żE TO DOBRY POMYSł TYLKO TRZEBA POCZEKAć NA FINALNą WERSJę PLAKATU ZE WSZYSTKIMI SPONSORAMI I PEłNYM ADRESEM
Wiadomo że trzeba poczekać.Ja tylko tak wstępnie zaproponowałem