Wypad na weekend

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
dorka

Post autor: dorka »

żeby nie było że robie OT .
U górali się mówi na Boga Pan Bucek ;)
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

no to spoko jak wszystko juz zaklepane to elegancko
teraz zostaje kwestia dogadania sie co do godziny wyjazdu
jesli chodzi o mnie i narzeczona to piatek w dniu wyjazdu mamy wolne ... wiec co do godziny to sie dostsujemy ... chyba ze bedzie dosc pozna to my pojedziemy wczesniej poprostu
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Paffcio

Post autor: Paffcio »

Przygoda pisze:chyba ze bedzie dosc pozna to my pojedziemy wczesniej poprostu
to dobrze nawet, ugotujecie cosik :d i zascielicie nam loza :razz:
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

buhahahahahahaha Paffcio normalnie rozlozyles mnie tym dowcipem :D :D :D :D ... wezcie tez pod uwage ze o 16 jak wyjedziemy to przy piatku bedziemy tam jechac conajmniej dwie do 3 godzin ... bo w tych godzinach przebic sie przez korki w samych katowicach to conajmniej 30 minut
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Paffcio

ustalimy jeszcze, easy :bmw:
Mateusz

Post autor: Mateusz »

z Sosnowca to nie ma potrzeby jechania do Katowic S1 do samego Bielska, a pozniej do wyboru :)
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Mateusz sie wie
tylko trzeba wziasc pod uwage ze to bedzie piatek popoludnie i jakkolwiek sie pojedzie to koreczki i tak beda masakryczne
Obrazek

BARTIG

Post autor: BARTIG »

na Brenna korki ? niesadze, trasa kolo Kce jest juz zrobiona, nie ma juz tam zadnych zwezen ? prawda?

moja kończy prace o 16 także po tej godzinie moge wyjechać, ale powiedziała że jak sie ugadamy wcześniej to weźmie wolne :wink:
Paffcio

Miras moze dopiero po 17 ej :bmw:
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

zalezy jaka trasa mamy jechac jesli na katowice i na bielsko to korek okolo godziny murowany ... na katowice i zory korek murowany conajmniej 30 minut
nie wiem tylko jak S1 do tychow ... ale pewnie tychy tez beda zakorkowane
Obrazek

Mateusz

Post autor: Mateusz »

Przygoda pisze:nie wiem tylko jak S1 do tychow ... ale pewnie tychy tez beda zakorkowane
S1 do samych Tych dolecicie w 20 minut, tam korki sie nie zdarzaja, a z tego co ostatnio widzialem nie ma zwezen. W Tychach 2x swiatla moze zajac to chwile pozniej nastepne to Pszczyna ktore moga byc przyblokowane, dalej w Czechowicach juz chyba po remontach takze nie powinniscie miec tam problemu jak cos to dzwoncie to Wam powiem jak to minac ;) uwazac przed Bielskiem na 50 kolo Orlenu i powinno byc git :D
BARTIG

Post autor: BARTIG »

coś głucho w temacie....

bierzemy tego świniaka ?

o ktorej wyjezdzamy ?

:569:

jeżeli chodzi o nas to Natalia świniaka nie chce, a ja bym sie skusił
i możemy jechać juz po 13ej :cool:
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

jesli chodzi o swiniaka to ja moge ale niemusze :) jak cos to sie doloze ;)
co do wyjazdu to ja z narzeczona jestesmy gotowi od piatku rana bo ja bede mial wolne a narzeczona juz ma zalatwione wolne
Obrazek

dorka

Post autor: dorka »

Ja mogę dopiero po południu
Paffcio

ja tez po poludniu i swiniak mi pasuje w dalszym ciagu :bmw:
ODPOWIEDZ