no Dadek zbieramy ludzi i lecimy wszyscyDadeck pisze:Będę ; )
Organizujemy się dąbrowa!
V Zlot BMW Klub Podbeskidzie - 12.06.2011r.
-
- Zaawansowany forumowicz
- Netka
Po ¯orach główna zbiórka w Mikołowie (ekipa z ok. Rybnika i ekipa z ok. Zagłębia). Następnie wszyscy razem na miejsce do Tychów.KajzeR pisze:Ja myślę ze najpierw może gdzieś na Jastrzębiu np McDonald aa później wszyscy razem do ¯ory na Biedronkę "stary Minimal" tam gdzie zawsze i dalej do Tych.
Banditerin Motor Wagen
-
Olu!! jak mogę nie patrzeć w lusterko jak jedzie za mną taka kobieta jak Ty to ja cały czas patrzyłem w lustereczkoAlex'a pisze:ja z wami nie jade bo maniek nie patrzy we wsteczne lusterko
no i nie moja wina że nie zapiernicza tym 1,6
ja Cię będę musiał przewieś to zobaczysz jak się zapiernicza:*
edit: nie kropkujemy przekleństw ani w żadnym stopniu nie insunuujemy , ost
Przydałby się jeszcze jeden OST za zbędny OT w temacie
Kolejny raz nagrodzimy
Ostatnio zmieniony 2011-05-24, 22:13 przez maniek N-ce, łącznie zmieniany 2 razy.
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie....
byłem dzisiaj w tychach i wjechałem w miejsce gdzie ma odbyc sie zlot ... jest kiepski zjazd z drogi głownej na szutrowke ... a sam teren zlotu tragedia ... chyba ze cos jest obok ciekawszego
ciekawi mnie gdzie maja byc zaparkowane auta ... bo miejsca bardzo malo chyba ze zaparkujemy na tym parkingu ... na którym zmiesci sie maks opro 200 beemek ... parking dziurawy wiec nie wiem gdzie ma byc palenie ....
a Ci co beda mieli duza glebe beda mieli bardzo bardzo bardzo duzy problem z wjechaniem ....
chyba ze tak jak wspomnialem obok jest jakis inny idealny plac do tego typu imprezy
ciekawi mnie gdzie maja byc zaparkowane auta ... bo miejsca bardzo malo chyba ze zaparkujemy na tym parkingu ... na którym zmiesci sie maks opro 200 beemek ... parking dziurawy wiec nie wiem gdzie ma byc palenie ....
a Ci co beda mieli duza glebe beda mieli bardzo bardzo bardzo duzy problem z wjechaniem ....
chyba ze tak jak wspomnialem obok jest jakis inny idealny plac do tego typu imprezy
Hello...Panowie...jestem nowy na forum...w sumie dopiero jutro jadę zakupić swoją 1 Becie ale myśle że na zlocie się pojawię narazie bedzie seryjnie, ale z czasem...bedzie robiona
Pozdrawiam
DAN
[ Dodano: 30 Maj 2011, 19:50 ]
P.S. jeśli ktoś się bedzie wybierał z okolic Katowic to chętnie się podłącze:) Pozdr
Pozdrawiam
DAN
[ Dodano: 30 Maj 2011, 19:50 ]
P.S. jeśli ktoś się bedzie wybierał z okolic Katowic to chętnie się podłącze:) Pozdr