Moloch pisze:Mnie ominąłeś. Jesli kupię do tego czasu nowe fele to będę, bo narazie tylko tego mi brakuje
Nikogo nie ominąłem... Spot jest ogólnodostępny i mam nadzieję że będzie duże grono osób Zrobimy sobie spota gdzieś w Raciborzu a sesja kilku autek będzie nieco wcześniej
kazdy moze wpasc rzecz jasna tylko zeby na tej sesji byly chociaz ciut podlubane auta typu cult style german styly individual itp , a nie tak jak do zdjecia w BMW Treds gdzie 80% to zwykłe serie a spot oczywiscie dla każdego
wyjda fajne foto to Tomek ma znajomosci poślesz w eter gdzies
sławek nie pitol jest fest a fest czarnuch z niej to lubie 100% dzerman
13maj to odlegla data , ale mysle ze poukladam sobie wszystko w firmie i sie zjawie, tylko podeslijcie mi jakies przypomnienie na pw tak tydz wczesniej
PS: zreszta moze cos wiecej sie ugada 14tego w Rybniku
M E R O pisze:13maj to odlegla data , ale mysle ze poukladam sobie wszystko w firmie i sie zjawie, tylko podeslijcie mi jakies przypomnienie na pw tak tydz wczesniej
PS: zreszta moze cos wiecej sie ugada 14tego w Rybniku
Dlatego jest taka odległa żeby każdy z Nas miał czas sobie wszystko poukładać i bez problemu przyjechać Mnie 14-go nie będzie ale to nic nie szkodzi... Najwyżej przekażesz mi na PW co się dogadaliśmy...