mi to tez raczej obojetne czy sobota czy niedziela. tylko zeby pogoda dopisala. Co do palenia to dobry pomysl Emil tez pewnie chetny bedzie ale na moto to raczej nie ma co liczyc troche zimno jeszcze.
Ficek pisze:ale to jakie sa plany na tego spota ? Palenie gumy jakies zawody czy pizza ? ja jestem za pizza i coca cola
Co to za atrakcja spot BMW pizza i coca cola Ja mysle ze do palenia byloby paru chetnych i by sie cos dzialo Miejsce do tego jest, a potem kto zglodnieje to moze jechac jesc,ale to moje zdanie ja bede gosciem
chm ostra walka co do terminu wsumie to bym wpadl bo szczeze to jeszcze nikogo z was niepoznalem a wkoncu by wypadalo faktycznie by bylo dobrze spotkac sie o takiej godzinie jak bedzie widno szkoda ze jednym pasuje niedziela innym sobota w sobote za dwa tygodnie ide do pracki ale jakby spotkanie odbylo sie puzniej albo w niedziele to niewidze pszeszkod,to jak padnie jakas konkretna data i miejsce?i czy ktos powiedzmy z kolic rybnika by mnie docholowal do zor?o wiem jak tam trafic ale zor juz nieznam zabardzo.pozdrowionka
PIetrek chcielismy zrobic takie klubowe spotkanie bardziej organizacyjne itp. Planujemy tez zrobic ZLOT i byla by okazja pogadac. Bo forum to tak wiecie jak jest. Najlepiej jak pogoda bedzie bo jak pada deszcz to troche kijowo. Mozna podskoczyc do ambasady. Tam sa kregle i mozna by sobie nawet pograc
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE