Spot zimowy - 17 luty, Żory(Minimal) godzina 15.00

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

glosujcie w ankiecie komu kiedy pasuje. Ja mysle ze godzina 14-15 bedzie ok, zeby jeszcze widno bylo.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

Krzys spoko ze ankieta, ale wybieramy tylko wsrod sobot czy niedziel rowniez :?:
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Ficek

Post autor: Ficek »

mysle ze najpierw wybierzemy tydzien a puzniej ustalimy sobota czy niedziela :)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

mysle ze najlepsza byla by niedziela, co?? W sumie sobota tez nie byla by zla.
Ficek

mi pasuje i to i to :P
Awatar użytkownika
Damiano
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Damiano »

mi to tez raczej obojetne czy sobota czy niedziela. tylko zeby pogoda dopisala. Co do palenia to dobry pomysl :D :D Emil tez pewnie chetny bedzie ale na moto to raczej nie ma co liczyc troche zimno jeszcze. :P
Ficek

ale to jakie sa plany na tego spota ? Palenie gumy jakies zawody czy pizza ? ja jestem za pizza i coca cola
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Mnie nie bedzie.
Obrazek
przemek

Post autor: przemek »

mi pasuje za 3tyg. bo za 2 mam urodziny a za tydzien prawdopodobnie bede w robocie
Pietrek ///M3evo

Post autor: Pietrek ///M3evo »

Ficek pisze:ale to jakie sa plany na tego spota ? Palenie gumy jakies zawody czy pizza ? ja jestem za pizza i coca cola
:shock: Co to za atrakcja spot BMW pizza i coca cola :shock: Ja mysle ze do palenia byloby paru chetnych i by sie cos dzialo :D Miejsce do tego jest, a potem kto zglodnieje to moze jechac jesc,ale to moje zdanie ja bede gosciem :D
przemek

Post autor: przemek »

To ma byc spot KLUBOWY zeby pogadac i sie "blizej poznac" (bez skojarzen)
rapanu

Post autor: rapanu »

chm ostra walka co do terminu wsumie to bym wpadl bo szczeze to jeszcze nikogo z was niepoznalem a wkoncu by wypadalo faktycznie by bylo dobrze spotkac sie o takiej godzinie jak bedzie widno szkoda ze jednym pasuje niedziela innym sobota w sobote za dwa tygodnie ide do pracki ale jakby spotkanie odbylo sie puzniej albo w niedziele to niewidze pszeszkod,to jak padnie jakas konkretna data i miejsce?i czy ktos powiedzmy z kolic rybnika by mnie docholowal do zor?o wiem jak tam trafic ale zor juz nieznam zabardzo.pozdrowionka
zawias

Post autor: zawias »

mi pasuje kazdy termin :D czekam tylko na termin zlotu.
MIRAS
Maniak forumowy

Post autor: MIRAS »

ja tez bardzo chetnie wpadne termin wsumie obojetny .jestem na 100% a jak ktos z rybnika niema jak podjechac to moze sie ze mna zabrac
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

PIetrek chcielismy zrobic takie klubowe spotkanie bardziej organizacyjne itp. Planujemy tez zrobic ZLOT i byla by okazja pogadac. Bo forum to tak wiecie jak jest. Najlepiej jak pogoda bedzie bo jak pada deszcz to troche kijowo. Mozna podskoczyc do ambasady. Tam sa kregle i mozna by sobie nawet pograc ;)
ODPOWIEDZ