bracik z szfagrem przewaznie palil laczki na trasie Raciborz - Rybnik na papiku ( Petrochemia) ale niewiem jak dobre nerwy tam ma sprzedawca bo moze po paly zadzwonic no ale tez nie zawsze parking tam jest wolny wiec troche lipnie ale jakby to bylo w okolicach Wodzislawia, Raciborza, Rybnika to moze wpadna trzy e30 stki troche bokiem polatac
Pietrek ///M3evo pisze:nawierzchnia jest do bani ale jest spokoj tam raczej nikt sie nie doczepia,i kazdy ma blisko!
Piotrek gdzie ma kazdy blisko ? Lotnisko czy Gwarus ?
Ps. ile kazdy z was bierze opon ? ja mam 4 oponki do spalenia ale przyznam ze juz dawno nie palilem zadnego lacza hehehe obiecalem sobie kiedys ze juz nie bede palil ale jak tu nie palic jak wokol same palacze hehehe
No to Gwarus Jak mowicie ze lepiej bo wiecej miejsca... Trzeba spytac Emila ile opon moze zalatwic za grosze po 5zl sztuka... hahaha Albo do wulkanizatora podjechac oni tez maja nadmiar ;P
Tomek325i pisze:No to Gwarus Jak mowicie ze lepiej bo wiecej miejsca... Trzeba spytac Emila ile opon moze zalatwic za grosze po 5zl sztuka... hahaha Albo do wulkanizatora podjechac oni tez maja nadmiar ;P
dajcie namiary na jakiegos wulkanizatora potrzebuje z 4 oponki
Pietrek ///M3evo pisze:No to szybka decyzja dzwonilem teraz do Emila z m5 i ustalilismy imprezke na 1 marzec (sobota) 15.00 lotnisko gotartowice My bedziemy 100%
no to lipa mnie nie bedzie nie wyrobie sie z autem