Hejka my z Carmen z mila checia sie wybierzemy, ale potrzebujemy wiecej info np o ktorej jest to w Gliwicach?? I jesli mozemy sie zabrac to rapanu możesz gdzies sie z nami umowic i razem pojedziemy??
z tego co pisal Krzys to mamy tam byc okolo 16 i zostac do 20ja niestety cos kolo 18 bede musial znikac a podjechac moge gdzies by was podprowadzic tylko bym musial wiedziec ktoredy na gliwice pojedziecie to wymysle jakies miejsce by nietrzeba bylo szukac ja sam mam 25 kiloskow do gliwic ale szybko dojade.
Gliwicka jedziemy kolo stadiony RKM, więc może sie tam umówimy?? Zalezy skad jedziesz, bo jak jedziesz cpecjalnie po nas to sie oplaca. Kolebka jedziesz?? Bo zapewne na ognisko wrocisz to sie stoba spowrotem zbierzemy, a do Gliwic tez może??
chej skoro pojedziecie przez rudy to i pojedziecie w kierunku sosnicowic jak sie niemyle?jak tak to moze spotkamy sie w sosnicowicach bo jest maly obiazd i musicie do norauto przejechac przez kawalek gliwic
dobra ludziska ja odpadam bo na 14:30 jade do roboty nie narobic tam wstydu hehe jak wroce z pracy to widzimy sie u kolebki na ognisku KOLEBKA wez plakaty !!!!!