Gliwice Norauto 6 wrzesnia - mini spot BMW

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
rapanu

Post autor: rapanu »

to kto jeszcze tam bedzie?
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

no ja podjade i mafia tez sie deklarowal ale jego nie jestem pewien, i tez do 20 tam byc nie moge
Awatar użytkownika
tomash
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: tomash »

A macie obiecane rzeczy dla Norauto??
Ficek

Post autor: Ficek »

Krzys pisze:podjedzcie w 4 autka najlepiej. Bo nie mozemy zrobic pozniej siary.
krzys niebuj sie bo jak cos to na mnie zawsze mozna liczyc chocbym miał jechac za adama i s38 ale siare to bts pokazał na bibliotece w j-biu :(
rapanu

to oki ktos juz sie zjawi gdzie sie spotykamy pod norauto czy moze chcecie zeby was jakos podprowadzic?no i o ktorej?
Awatar użytkownika
kasia
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kasia »

chłopaki weźcie mnie któryś ze sobą co??????????????
Cocker

Post autor: Cocker »

Hejka my z Carmen z mila checia sie wybierzemy, ale potrzebujemy wiecej info np o ktorej jest to w Gliwicach?? I jesli mozemy sie zabrac to rapanu możesz gdzies sie z nami umowic i razem pojedziemy??
rapanu

z tego co pisal Krzys to mamy tam byc okolo 16 i zostac do 20ja niestety cos kolo 18 bede musial znikac a podjechac moge gdzies by was podprowadzic tylko bym musial wiedziec ktoredy na gliwice pojedziecie to wymysle jakies miejsce by nietrzeba bylo szukac ja sam mam 25 kiloskow do gliwic ale szybko dojade.
Cocker

Gliwicka jedziemy kolo stadiony RKM, więc może sie tam umówimy?? Zalezy skad jedziesz, bo jak jedziesz cpecjalnie po nas to sie oplaca. Kolebka jedziesz?? Bo zapewne na ognisko wrocisz to sie stoba spowrotem zbierzemy, a do Gliwic tez może??
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

no to spotykamy sie pod kapieliskiem ruda na parkingu tego kapieliska za stadionem rkm i wyjazd o gdzo 15:40 do gliwitz :)
rapanu

chej skoro pojedziecie przez rudy to i pojedziecie w kierunku sosnicowic jak sie niemyle?jak tak to moze spotkamy sie w sosnicowicach bo jest maly obiazd i musicie do norauto przejechac przez kawalek gliwic
Cocker

kolebka pisze:no to spotykamy sie pod kapieliskiem ruda na parkingu tego kapieliska za stadionem rkm i wyjazd o gdzo 15:40 do gliwitz
Ok bede przed czasem, pozdrawiam :o)
adamwsb

Post autor: adamwsb »

dobra ludziska ja odpadam bo na 14:30 jade do roboty :( nie narobic tam wstydu hehe :) jak wroce z pracy to widzimy sie u kolebki na ognisku :) KOLEBKA wez plakaty !!!!!
Cocker

Ciekawe kto dzis pod Norauto stoi :P
adamwsb

Post autor: adamwsb »

no ktos mial stac !!
ODPOWIEDZ