Spontan - DZISIAJ!!

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

No to napisz :PP ¯eby wszyscy widzieli :)
DAREX

Post autor: DAREX »

W Sobotę o 19 to się szykuje na imprezę :P:P
Carmen

Post autor: Carmen »

Tomek325i pisze:No to napisz ¯eby wszyscy widzieli
Spontan to spontan, a nie umawianie sie dwa dni przed :P:P hehe Napisze w sobote więc kukać na forum :P:P
Cocker

Post autor: Cocker »

Carmen pisze:Spontan to spontan, a nie umawianie sie dwa dni przed :P hehe Napisze w sobote więc kukać na forum :P
Niop dokłądnie, więc obserwujcie ten temat :P:P Pozdro
pawel-e34
Zaawansowany forumowicz

Post autor: pawel-e34 »

a ten Focus, to gdzie to jest?? chciałbym wiedzieć na przyszłość.
Cocker

pawel-e34 pisze:a ten Focus, to gdzie to jest?? chciałbym wiedzieć na przyszłość.
W Rybniku w samym centrum, jest to galeria handlowa przy placu wolności.
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

pawel-e34 pisze:a ten Focus, to gdzie to jest?? chciałbym wiedzieć na przyszłość.
No ale to masz trochę daleko żeby śmigać na zwykłego spontana który przeważnie się organizuje 2 godziny przed i nie zawsze przez internet :) Bo przez telefon tez często to wychodzi :)

Tzn. tak mi się wydaje że ci się nie opłaca śmgać z Jaworzna do nas na 2-3 godzinki :) Zrobimy jakiegoś spota za jakiś czas to będzie można śmiało wpaść :)
Cocker

Tomek325i pisze:No ale to masz trochę daleko żeby śmigać na zwykłego spontana który przeważnie się organizuje 2 godziny przed i nie zawsze przez internet Bo przez telefon tez często to wychodzi
Ale może ma ochote wpaść na spontana :mrgreen:

W każdym razie jak coś zapraszamy wszystkich chętnych nawet tych z Wawy czy Rzeszowa :P:P
Awatar użytkownika
sky_driver
Zaawansowany forumowicz

Post autor: sky_driver »

dajcie znać co i jak z tym spontanem - najlepiej w piątek - w sobote od rana jestem w szkole po 15tej mam luza to wdepne - bede czytał po szkole
SEX jest jak BMW - radość z JAZDY
Cocker

sky_driver pisze: czytał po szkole
To starczy jak po szkole zaraz kukniesz na forum :P:P z Racka do Rybnika 30 min i jestes na miejscu :P:P Pozdrawiam
Awatar użytkownika
sky_driver
Zaawansowany forumowicz

Post autor: sky_driver »

taki właśnie mam zamiar, mam nadzieje że wypali, bo chce sie poznać z wami
SEX jest jak BMW - radość z JAZDY
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

Paweł-e34 jest temat odnosnie spotkania na druga rocznice klubu, na ta impreze mozesz wpasc wtedy wiecej ludzi poznasz i przynajmniej ten kawalek drogi niebedzie na marne, ale to czytaj w osobnym temacie
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Cocker

sky_driver pisze:taki właśnie mam zamiar, mam nadzieje że wypali, bo chce sie poznać z wami
Będzie miło :mrgreen:
KeMaS

Post autor: KeMaS »

ludzie w sobote Polska gra z Czechami do Pubow na piwo i kibicowac naszym, gdybym nie jechal na mecz (na śląski) to bym poszed z wami chetnie do pabu i na cale ryjeee...

POOOLLSSKKAAAA GOOOLLAAAA !!!
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

KeMaS pisze:ludzie w sobote Polska gra z Czechami do Pubow na piwo i kibicowac naszym, gdybym nie jechal na mecz (na śląski) to bym poszed z wami chetnie do pabu i na cale ryjeee...

POOOLLSSKKAAAA GOOOLLAAAA !!!
i przez to że przyjezdzasz na slaski na mecz to pewnie bede musial byc na zabezpieczeniu tej "imprezy" :D
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Zablokowany