Spot Sosnowiec-Zabawa na śniegu

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Mateusz

Post autor: Mateusz »

No pogode mamy wyborna :)
Jak cos to smsujcie :)
Po 20 powinienem byc juz wolny :)
machony_0

Post autor: machony_0 »

no to tez czekam jak by co / moze ten plac w bedzinie co to tam niby jakis klub bmw spota robil cy cusik :grin:
Biznes

Post autor: Biznes »

ja chętnie ale jutro bo dzisiaj mam zarezerwowany czas dla Loli :wink: hehehe
machony_0

no dobra panowie dzisiaj jade sam ale jak by co to jutro juz bede bardziej wycwiczony hehe :bmw:
Biznes

fajna dzisiaj pogoda na małe ślizganko, może sie ustawimy na tą łagisze gdzie ostatnio był spot tak ok 15 :wink: co wy na to??
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

ja tak jak wspomnailem dzisiaj odpadam, troche inne plany na popoludnie u mnie sa :)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Mateusz

Dla mnie 15 to za wczesnie :) Dopiero wstalem :P
machony_0

moze tak 17-18 mnie by tak pasowalo tylko nie wiem gdzie to jest na lagiszy ale mozemy sie spotkac gdzies na stacji np. w bedzinie i tam smignac :kolebka:

[ Dodano: 3 Styczeń 2009, 19:53 ]
http://www.youtube.com/watch?v=l2IZgibl6Pc
biznes i jego e30

[ Dodano: 3 Styczeń 2009, 20:05 ]
PLAC JEST KOR.A ZAJE...TY MUSZA SIE TAM SPOTY ORGANIZOWAC TAM SA MOZLIWOSCI PANOWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biznes

no plac jest fajny :br:

kurde ten filmik słaby jest bo lód był w tamtym miejscu i tańczyłem jak baletnica... szkoda ze nie nakrecilismy jak bokami latała e30 zanim sie tak mocno wyślizgało :???:

machony_0, ale dzieki pozdrówka
machony_0

biznes zobacz to e30 mowilem ci o nim allegro nr.aukcji 518938963
Biznes

machony_0, daj linka do tej aukcji, bedzie prosciej znalesc niz po nr aukcji :mrgreen:

[ Dodano: 3 Styczeń 2009, 22:07 ]
dobra znalazłem, kurde naprawde igiełkaaa :mrgreen: szkoda tylko że taki słaby motor ale wygląda jak by z salonu wyjechała 69 000km temu.
Wygląda na idealny stan, naprawde warto by było kupic i zrobic z niej potworka :twisted: :br:

[ Dodano: 3 Styczeń 2009, 22:08 ]
dla zainteresowanych oglądnięciem :lol:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=518938963

[ Dodano: 4 Styczeń 2009, 10:09 ]
pada śnieg, pada śnieg :mrgreen: chłopaki pogoda zapowiada się extra nie możemy takiej okazji ominąć. Co wy na to żeby spotkać się na tym placu na łagiszy... tylko w ciągu dnia żeby mozna cos nakręcić :smile: Wczoraj byliśmy wieczorkiem i jest lipa bo raz że już wyślizgane na maxa to jeszcze nic nie widać :???:
Mateusz

:kolebka: dzis okolo 14:30 na lagiszy :D
RobsonSc

Post autor: RobsonSc »

hehea moze zerobimy kiedys pod plejada wieczorkiem na parkingu :) ale jak juz bede mial felge bo zamowilem :P:D:D
Mateusz

bylo dobrze, tak dobrze, ze zlapalem kapcia hehehehe ;D
ale na miescie tez daje dzis rade :D
jak to dobrze, ze sluzby drogowe maja wszystko w dooopie :D
Biznes

hehe było bardzo fajnie, fakt że trzeba było w sniegu, mrozie zmieniać kapcia Mateuszowi no ale co się nie robi dla klubowiczów BTSu hehe :mrgreen:

A fakt że słuzby drogowe mają wszystko w du....ie bardzo mnie cieszył bo każdy zakręt bokiem i adrenalinka :mrgreen:
ODPOWIEDZ