BMW Winter Cup 2009

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
DAREX

Post autor: DAREX »

A nie możemy się jako BTS spotkać w 1 miejscu i przyjechać ekipą, bo widzę że każdy jedzie jak chce :P
Awatar użytkownika
sky_driver
Zaawansowany forumowicz

Post autor: sky_driver »

DAREX, wszystko jest do obgadania, ja i tak bede chyba leciał przez Wodzia to można by sie zgadać na Rybniku gdzieś na jakąś godzine a potem po ekipe z okolic Gliwic podjechać,
oby tylko była taka obecność jak piszecie bo potem wyjdzie że ten czy tamten nie może i pojedzie 5 osób
SEX jest jak BMW - radość z JAZDY
@lfred
Zaawansowany forumowicz

Post autor: @lfred »

tomash pisze:@lfred, jaką trasą polecicie? Jeśli nic mi nie wypadniej to chętnie podczepię się do was?

raczej bedziemy leciez z Zabrza na tarn gory a potem blachownia .. jeszcze tak tydzien przed wyjazdem sie zgadamy co i jak ..
Awatar użytkownika
tomash
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: tomash »

W zeszłym roku jechałem w tamtą stronę na Katowice i nie polecam. Wracałem przez Tarnowskie Góry i było dużo krócej. Skoro większość osób jedzie przez Tarnowskie Góry to może gdzieś tam się spotkamy i razem pojedziemy?
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kisol »

jak zaoszczedze kasiorki to tez bym byl chetny -lubie wyrazow
@lfred
Zaawansowany forumowicz

tomash pisze:W zeszłym roku jechałem w tamtą stronę na Katowice i nie polecam. Wracałem przez Tarnowskie Góry i było dużo krócej. Skoro większość osób jedzie przez Tarnowskie Góry to może gdzieś tam się spotkamy i razem pojedziemy?
fakt niby na trasie z katowic do czestochowy sa 2 pasy ale non stop ograniczenia , demony w krzakach i fotoradarki najlepiej to spotkac sie w okolicach tarn gor bo tam wszystkie drogi sie zbiegaja , z gliwic , zabrza, bytomia, z tego co pamietam to sa tam 2 stacje benzynowe jedna to bp z donaldem ale tam malo miejsca , i jest jakas prem chyba sie nazywa optymalnie to na jednej albo drugiej sie spotkac .. czasu jeszcze troche jest to jeszcze sie obgada.
Awatar użytkownika
tomash
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: tomash »

@lfred, dokładnie. Na BP jest za mało miejsca na tyle aut. A fajnie by było jakby wszyscy się umówili w TG :)
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Panowie, z TG na Lubliniec lecicie czy na Miasteczko Slaskie?
Krzycho
Małopiszący

Post autor: Krzycho »

może Panowie na parkingu przed Zalewem Chechło, na pewno się zmieścimy i po drodze będzie w kierunku Miasteczka Śl.
Obrazek
@lfred
Zaawansowany forumowicz

ale po co na chechlo wjezdzac na koncu tarn gor jest stacja orlenu tam jest plac na auta to te miejsce gdzie demony zawsze z suszarka stoja na takim łuku 300 m przed wjazdem na chechlo i to by bylo ok miejsce no a potem na miasteczko slaskie i blachownie , przynajmniej ja to tak widze , czasu duzo niech kazdy poda jakies miejsce i sie jedno wybierze , auta nie zdaze chyba zrobic do 8 marca wiec inna marka wpadne tez 6 ale nie to samo gdzies na koncu sie podczepie.

ps Krzycho chyba to miejsce mial na mysli ..
casus maximus

Post autor: casus maximus »

Małe urozmaicenie:

Po zakończeniu przejazdów przez wszystkich zawodników biorących udział w konkurencji "wyścig na dochodzenie" najlepsza ósemka zawodów zmierzy się w systemie pucharowym czyli szybszy przechodzi dalej, a wolniejszy odpada.
Mateusz

Post autor: Mateusz »

To jak sie umawiamy bo 8 coraz blizej :)
@lfred
Zaawansowany forumowicz

no wstepnie napewno w tarn gorach a co do miejsca to tak tydzien przed wylotem ustali sie ..
Paffcio

Post autor: Paffcio »

mam propozycje, moze kupic kilka kwiatkow i wreczyc naszym i innym kobietom :br: ;) tak od BTS-u na tym zlociku ?
BARTIG

Post autor: BARTIG »

oooo gut idea :sex:
Zablokowany