DAREX, wszystko jest do obgadania, ja i tak bede chyba leciał przez Wodzia to można by sie zgadać na Rybniku gdzieś na jakąś godzine a potem po ekipe z okolic Gliwic podjechać,
oby tylko była taka obecność jak piszecie bo potem wyjdzie że ten czy tamten nie może i pojedzie 5 osób
W zeszłym roku jechałem w tamtą stronę na Katowice i nie polecam. Wracałem przez Tarnowskie Góry i było dużo krócej. Skoro większość osób jedzie przez Tarnowskie Góry to może gdzieś tam się spotkamy i razem pojedziemy?
tomash pisze:W zeszłym roku jechałem w tamtą stronę na Katowice i nie polecam. Wracałem przez Tarnowskie Góry i było dużo krócej. Skoro większość osób jedzie przez Tarnowskie Góry to może gdzieś tam się spotkamy i razem pojedziemy?
fakt niby na trasie z katowic do czestochowy sa 2 pasy ale non stop ograniczenia , demony w krzakach i fotoradarki najlepiej to spotkac sie w okolicach tarn gor bo tam wszystkie drogi sie zbiegaja , z gliwic , zabrza, bytomia, z tego co pamietam to sa tam 2 stacje benzynowe jedna to bp z donaldem ale tam malo miejsca , i jest jakas prem chyba sie nazywa optymalnie to na jednej albo drugiej sie spotkac .. czasu jeszcze troche jest to jeszcze sie obgada.
ale po co na chechlo wjezdzac na koncu tarn gor jest stacja orlenu tam jest plac na auta to te miejsce gdzie demony zawsze z suszarka stoja na takim łuku 300 m przed wjazdem na chechlo i to by bylo ok miejsce no a potem na miasteczko slaskie i blachownie , przynajmniej ja to tak widze , czasu duzo niech kazdy poda jakies miejsce i sie jedno wybierze , auta nie zdaze chyba zrobic do 8 marca wiec inna marka wpadne tez 6 ale nie to samo gdzies na koncu sie podczepie.
Po zakończeniu przejazdów przez wszystkich zawodników biorących udział w konkurencji "wyścig na dochodzenie" najlepsza ósemka zawodów zmierzy się w systemie pucharowym czyli szybszy przechodzi dalej, a wolniejszy odpada.