nie jest zle zawsze pod koniec roku wszystko trochę zwalnia bo i zimno i często leje albo sypie i dni krótkie.i to nie tylko u nas.a jak będzie to zależy od każdego klubowicza a że piszą głównie przyjaciele to norma zawsze tak było ale wiem z doświadczenia że z zaangażowaniem jest różnie.no i do niczego nie są zobowiązani .
z klubem jest ok ja nie zauważyłem różnicy między tym co było rok temu a teraz. To co się zmieniło to to że ludzie lubią na wszystko narzekać ostatnio i robić pewne rzeczy na siłę
trudno by było zorganizować teraz spotkanie na miesiąc październik tak żeby większość się pojawiła, zresztą ostatnio było spotkanie 'organizacyjne' na którym się sporo osób pojawiło
MIRAS pisze:co wy tak pesymistycznie nastawieni jesteście
no właśnie... też tego nie rozumiem... gdzie wasz optymizm ?? To że jesień przyszła i zima sie zbliża nie znaczy że trzeba marudzić... Co ma być to będzie a my musimy przetrwać...
"...ciesz się tym co masz, nie wymagaj za wiele..."
PRFESJONALNY MONTAŻ ORAZ SERWIS INSTALACJI TV, TV-SAT
ja mysle ze 19 grudnia mozna zorganizowac takie spotkanie. Bedzie to sobota wiec pewnie do tego czasu kazdy zorganizuje sobie wolne. W pazdzierniku sie spotkalismy a w listopadzie te andrzejki beda wiec dla mnie robi sie coraz lepiej a nie jak pisza niektorzy gorzej Dzisiaj tez sie zebralismy an parkingu w rydach i sobie pogadalismy i pomalowalismy przy okazji pasy. Mysle ze na spotkaniu oplatkowym bede mogl rozdac kalendarze na rok 2010 Tylko jeszcze czekam na foty zeby pozniej nie bylo ze kogos nie ma
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
no ja niestety niemoge az tak daleko do przodu planowac wolnego w pracy ... ale bede staral sie byc ... teraz w sobote mialo mnie niebyc ... ale w piatek po 21 wizje w pracy pozmieniali i sie zjawilem na waznym spotkaniu klubowym
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i