MIRAS pisze:no panie i panowie skoro zostaliśmy zaproszeni do udziału w dużym spocie organizowanym przez naszych klubowiczy i przyjaciół klubu to nie wypada nie jechać proponuję ten spot zaliczyć jako comiesięczny spot BTS
Bardzo słuszne spostrzezenie Miras, tak sie ugadaliśmy, Armani puścił temat, miejsce jest git majonez.Liczymy na to że odwiedzicie nas w jak największym gronie, kamerzysta też powinen być,postaramy podopinać wszystko na ostatni guzik
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
pamietajcie ze jestesmy BMW Team Slask Jedziemy do siebie
Armani posmakujesz jak to jest przejmowac sie wieksza liczba ludzi. Dobrze ze kazdy sie praktycznie zna bo bedzie w miare spokojnie. Mam nadzieje ze nikt nie bedzie sie wychylał i kazdy zachowa spokoj na rynku.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
ja oczywiscie chłopaki pisze sie na spocik tylko tak jak Przygoda dam znac dopiero kolo piatku bo tez bede wiedzial wtedy jaki mam grafik na miesiac. Postaram sie zabrac ze soba operatora kamery, tylko obawiam sie ze moze byc za ciemno ale to sie zobaczy a i jak cos tez posiadam CB
Ostatnio nawet chciałem skorzystać z zaproszenia do Plazy ale w pracy mi się przedłużyło i nie dałem rady. Jak na razie 7.11.09r mam wolny więc powinienem zadebiutować na spocie