Spoty Śląsk - Zagłębie.
- Kamciooo
- Zaawansowany forumowicz
ja dzisiaj przyjade i mam zamiar gadać ze wszystkimi jak zawsze.Ja nie wiem o co jest konflikt i chyba nie chce wiedzieć nie uczestniczyłem w nim tak więc chce mieć ze wszystkimi dobry kontakt jak do tej pory pozdro i dozobaczyska starym i nowym!
e36 318i-->E36 320i-->E36 318is-->E34 520i-->E36 318is-->E39 520i-->E36 323i-->E39 528i-->E38 730iA-->E38 728i-->e39 528i-->e36 328iC-->e38 740i-->E60 530D-->F11 520d...
-
ludziska jak ktoś ma z 2 termosy to niech ktoś zrobi herbatke.. bo ja z moją kobietą po wyprowadzce nie mamy termosu jeszcze a pewno bedzie duzo osób które by sie napiły ciepłej herbatki
mam pomysł..
Soki zostanie naszym ciastkowym Pocieszaczem z nalewkami coś czuje ze co piątek kazdy miał by specjalnie doła by w sob. soki robił ciacho i brał rozgrzewator " nalewke"
mam pomysł..
Soki zostanie naszym ciastkowym Pocieszaczem z nalewkami coś czuje ze co piątek kazdy miał by specjalnie doła by w sob. soki robił ciacho i brał rozgrzewator " nalewke"
Do zobaczenia Na drodze
- Masters
Trzeba sie określić czy chce sie z kimś gadać czy też nie bo to się robi śmieszne. Po prostu ktoś ma problem niech to napisze i nie wpada na spoty i tyle. Tak byśmy wiedzieli, że mamy się nie witać itp. Bo teraz jest dziwna sytuacji kilka osób się odcina czasem odwalają na prawde chore akcje a później jakby nigdy nic niby wszystko ok ... określmy się.
Co do nowego starego bts... dla mnie niema czegoś takiego jak nowy bts bardziej śmiać mi sie chce z określenia stary bts (tak naprawde nie pamiętam kto to wymyślił)
Wybaczcie że mnie dzisiaj nie było ale musiałem się z 1 przerośniętym szczurem rozprawić, do tej pory szaleje w moim żołądku.
Niestety fotograf nie oddał rozmiaru tego szaleńca do dużego kubka na kole może by się na upartego zmieścił
Co do nowego starego bts... dla mnie niema czegoś takiego jak nowy bts bardziej śmiać mi sie chce z określenia stary bts (tak naprawde nie pamiętam kto to wymyślił)
Wybaczcie że mnie dzisiaj nie było ale musiałem się z 1 przerośniętym szczurem rozprawić, do tej pory szaleje w moim żołądku.
Niestety fotograf nie oddał rozmiaru tego szaleńca do dużego kubka na kole może by się na upartego zmieścił
Mogę komuś wynająć lokal na Mydlicach jak co to tel 506659889. Parter 37metrow
what a fuck ???? jaki nowy stary bts, luuudzie albo jestesmy dorosli i zachowujemy sie jak przystalo na normalnych ludzi albo wrocmy do piaskownicy tam wtedy nikt nie bedzie nas rozliczał z tego czy ktoś chce z kimś rozmawiać czy nie.Masters pisze:Co do nowego starego bts... dla mnie niema czegoś takiego jak nowy bts bardziej śmiać mi sie chce z określenia stary bts (tak naprawde nie pamiętam kto to wymyślił)
Dawno nie było mnie na spocie ale widze ze pieprzycie 3 po 3
Masters i powiedz mi jeszcze ze do BIDY jeżdzisz , po akcji z manadzerem lokalu rok temu nie pojade tam nawet jakby mi dopłacali.
Obsmarowałem ich jak mogłem na kazdym portalu kulinarnym
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Fotograf na pewno bardzo bardzo się starałMasters pisze: Niestety fotograf nie oddał rozmiaru tego szaleńca do dużego kubka na kole może by się na upartego zmieścił
anodjmario pisze:Dawno nie było mnie na spocie ale widze ze pieprzycie 3 po 3
tak napisałem parę słów żeby nie było,że nic nie pisze
Shisha by się przydała. Postawimy auta w koło i każdy siądzie na poduszce przed autem i popalimy.
"To co mam dziś na myśli, nie może być wykorzystane przeciwko mnie"
Do zobaczenia na drodze [you]