Spoty Śląsk - Zagłębie.
-
- Zaawansowany forumowicz
nie tylko ty masters masz dość tego wszystkiego to sie robi męczące.. ale nic... bedzie co ma być..
PS.Masters i sie nie podzieliłes... szczurem haha zapamietam to sobie, jeszcze powiedz ze zjadłeś go całego
Soki no my czekamy na ciasto wez na jutro cos .
My również dziekujemy za dziś było supeer i nawet mamy nowego kolege i kolezanke he
mówiliście ze sie wstydze a tu prosze moment byli z nami hah
jeszcze dorwe tego młodego co dzisiaj sedanem smigał i na sypał śniegiem trzeba go zwerbować bo widać było ze sie wstydził podjechać
PS.Masters i sie nie podzieliłes... szczurem haha zapamietam to sobie, jeszcze powiedz ze zjadłeś go całego
Soki no my czekamy na ciasto wez na jutro cos .
My również dziekujemy za dziś było supeer i nawet mamy nowego kolege i kolezanke he
mówiliście ze sie wstydze a tu prosze moment byli z nami hah
jeszcze dorwe tego młodego co dzisiaj sedanem smigał i na sypał śniegiem trzeba go zwerbować bo widać było ze sie wstydził podjechać
Do zobaczenia Na drodze
- TORNADO
ludziska czy wy nie macie innych problemow ?????i powtarzam nie bylem na spocie tylko podjechalem na molo na spacer i jak komus nie pasowalo to mogl ze mna nie gadac a pozniej sie czepiac ze sie przywital lub nie , bo juz widze ze chyba mam zakaz przyjezdzania w dni spotow na molo-bo jest z tego wielkie halo i to nie ja zaczalem ten bzdurny temat.Ale ok bo widze ze do tego dazycie wiec uprzedzam fakty i mowie ze nie bede juz w te dni sie pojawial bo zawsze jest z tego wielki problem bynajmniej dla niektorych osob.
pozdro.
pozdro.
- Ksawer
- Maniak forumowy
Jestem naszym spotem baaaaardzo mile zaskoczony Pomimo ciągłych opadów śniegu i przenikliwego zimna frekwencja imponująca
Marka BMW ma nas jednoczyć a nie dzielić!!! Na spoty "BTS" ma prawo przyjechać "Każdy" kto posiada BMW do jazdy,ma je w planach albo nosi w serduchu
Miło było poznać nowe osoby
Dzięki wszystkim i do zobaczenia za parę godzin
Marka BMW ma nas jednoczyć a nie dzielić!!! Na spoty "BTS" ma prawo przyjechać "Każdy" kto posiada BMW do jazdy,ma je w planach albo nosi w serduchu
Miło było poznać nowe osoby
Dzięki wszystkim i do zobaczenia za parę godzin
-
bądźmy po prostu konsekwentni w tym co robimy i mówimy , Jesteśmy WOLNI i każdy ma prawo robić co chce . ale już nie raz słyszałem a może tylko ja ?? ;> hm, ze dni środa o 18 i sobota o 17 są dniami SPOTÓW BMW TEAM ŚLĄSK : ) i nic innego na nich generalnie się robić nie powinno bo sama nazwa mówi sama za siebie ; )
Do zobaczenia Na drodze
- Ksawer
- Maniak forumowy
Czemu żart matrix???matrix pisze:Ksawer pisze:10.30 TomaszkuCzlowiek pisze:to o ktorej sie dzisiaj spotykamy?
10.30 to żart ?? I nie tylko to widze... ;]
Rajd wyszedł jako tako,szału nie było.Ale spotkanie z BMW MANIĄ brzuch będzie mnie jeszcze długo bolał...
Dzięki wszystkim za mile spędzony czas.....