W TAKIM RAZIE OSOBY KTORE ZALATWIALY BROWAR NIECH SIE SKONTAKTUJA I DOWIEDZA JAK BEDZIE Z NAMIOTEM EWENTUALNIE JESLI KTOS MA MOZLIWOSC PRZYWIEZIENIA NAMIOTU OGRODOWEGO CZY JAK SIE TO NAZYWA NIECH PRZYWIEZIE LEPIEJ ZEBY BYLO KILKA NIZ ZERO
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
Darex ja nie wiem kto ci to powiedzial ze przywioze polsat. Mowilem ci ze bedziemy ogladali na siatkowej antenie. Bo watpie czy ktos bylby w stanie wziac ant satelitarna i ja tam ustawic. Juz nie mowiac ze ktos by ja z domu sciagal. Wezme antene siatkowa i podlacze do niej tv zwykly. Innej mozliwosci nie ma niestety.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Ja mogę przywieź tuner philipsa albo fergusona z polsatem (oczywiście not legal).Może ktoś ma antenę turystyczną taką małą?Ja mam ze starego neta radiowego malutka antenę i tez idzie na niej odbierać jak,ale jest jeszcze na dachu a w takie upały nie da rady tam wejść
załatwiłem dzisiaj z gosciem ktory przywiezie kółka do palenia nagrody w postaci darmowych wymian kół (fajna nagroda dla palaczy ) mamy do wyboru dwa bony na wymiane 4 kółek lub jeden bon na 4 kółka + 2 bony na 2 kółka które bierzemy ??