Nie ma sprawy, a tak w sumie to nei wiem jak tam dokladnie jechac jak ogladelm na mapie to blizej jest przez gliwice ale za to jak pojedziemy trasa na katowice i tam potem odbijemy na czestochowe to jest prosciej i prawie caly czas trasa szybkiego ruchu tyle ze wiecej kilometrow.
A ty Kisol bedziesz sei zapisywal na zawody??
Daj cynk gdzie w tych zorach bedziesz i o ktorej bo ja mysle tak kolo 7 jechac bo nie wiem ile nam zajedzie na dojazd a nie chce sie spoznic.
pozdro
Niestety nie posiadam cb chyba ze se do niedzieli kupie heh ale watpie, a wiesz jak tam jechac?? bo ja nei mam pojecia??
moze byc pod minimalem ( to jest na tej dordze co aleja europejska tak??) ale mysle ze w 2,5h zajedziemy do tego Wyrazowa
aha jedzie ktos jeszcze czy tylko na 2 autka bedziemy smigac??
na to wyglada ze na dwa auta a cb moglbys zalatwic chociaz pozyczyc
co do mini mala to chyba tak tam jest stacjas shella
ja juz bylem w wyrazowie ale nie pamietam jak jechac ale to najmniejszy prblem
Mega to malo powiedziane, bylo super hiper ultra arcy, cos pieknego ponad 100 bawarek, pisk opon, swad spalonej gumy, dymu ze nie miara, piekne drifty, piekne panie ^^, szkoda ze u nas w poblizu nie ma takiego toru ( ale pomyslimy o nim ^^) ja tak moge codziennie, bedzie mi sie snilo to po nocach, nic nie wygralem ale ubaw byl ^^, wkrotce beda filmiki na necie min jak kisol driftuje i jezdzi wokol mini ronda : D
zdjecia dam jak kumpel ktory ze mna jechal mi zgra na cd. ale bylo co pstrykac ^^
POSZUKIWANY kask bialy crossowy NOLAN - zaginal na Wyrazowie. Kask ten byl od osoby, ktora dobrowolnie pomogla w organizacji BMW Winter Cup. Prosimy to docenic. Wszelkie informacje w tej sprawie wysylac pod numery gadu gadu 4056360 lub 747761 badz zadzwonic pod numery 602105953 oraz 604091070. Z gory dziekujemy.
Uwaga. Na torze ktos zostawil dojazdowke. Jesli ktos dojechal do domu bez niej prosimy o kontakt. Numery podane wyzej.
Oj bylo co pstrykac!!!Bylam pierwszy raz na takim zlocie Same bawarki MASAKRA ja chce jeszcze raz!!!A zdjecie wyszla zajebiscie wkoncu sama je cykalam hehe