olka pisze:troche nas mało na tej liście.... więcej nas było jak jechaliśmy do ¯or na korowód do Jeztoma... mam nadzieje że ta lista się powiększy, Franz to nasz klubowicz, więc zbierać sie i dopisywać do listy, myśle że te półtora godzinki w sobote warto poświęcić
zgadzam się z Olą ja bym z przyjemnością pojechała ale mój standardowy problem jest taki że nie mam czym jechać chyba że mnie ktoś przygarnie?????
Osoby które jadą na orszak i wybierają się na 2 latka klubowe prosiłbym aby w sobotę przekazały mi hajs za rezerwację Bo nie będę wykładał za kogoś kto nie przyjdzie...
Tomek325i pisze:Osoby które jadą na orszak i wybierają się na 2 latka klubowe prosiłbym aby w sobotę przekazały mi hajs za rezerwację Bo nie będę wykładał za kogoś kto nie przyjdzie...
My najprawdopodbniej pojedziemy na uczelnie po dyplom od Carmen, więc jak Ci możemy kaze przekazać, jesli nas na korowodzie nie bedzie??
Krzys pisze:too ktorej u franza? 9.30?? Moze najpierw wpadniemy na ten placyk gdzie byl zlot? A potem z tamtad do franza bo jest blizutko.
to jest dobra propozycja zrobic tam zbiorke bo wtedy ci ktorzy nie wiedza jak dojechac do franza nie beda mieli problemu i pojechac tam odrazu wszystkimi autami