[Chudów] Spotkanko 9.XI w niedzielę
peter powiem ci ze listy sie nie doczekasz bo jak juz to od nas pojedzie kilka samochodow i ludzie to traktują jako spontan, czyli jak bedziemy w stanie po sobotniej imprezie w Rybniku to wpadnie kilka osob ale to nie jest pewne na 100%, ja sam pewien nie jestem bo jak ma padac deszcz to sobie szczerze podaruje a nie chce wpisywac sie na liste bo to jest pewnego rodzaju zobowiazanie ze sie pojawie a moze tak nie byc, nie chce tu sie wypowiadac za reszte ale pewnie oni tez tak uważają, no chyba ze sie myle
- sky_driver
- Zaawansowany forumowicz
kolebka pisze:peter powiem ci ze listy sie nie doczekasz bo jak juz to od nas pojedzie kilka samochodow i ludzie to traktują jako spontan, czyli jak bedziemy w stanie po sobotniej imprezie w Rybniku to wpadnie kilka osob ale to nie jest pewne na 100%, ja sam pewien nie jestem bo jak ma padac deszcz to sobie szczerze podaruje a nie chce wpisywac sie na liste bo to jest pewnego rodzaju zobowiazanie ze sie pojawie a moze tak nie byc, nie chce tu sie wypowiadac za reszte ale pewnie oni tez tak uważają, no chyba ze sie myle
myśle że się nie mylisz
wszystko wyjdzie w sobote
SEX jest jak BMW - radość z JAZDY
- sky_driver
- sky_driver
Dziękuję wszystkim tym co byli
frekwencja dopisała i to bardzo, szkoda że niektórzy nie przyjechali, ale jeszcze nic straconego będą napewno jeszcze jakieś zloty
Pozdrawiam wszystkich
oto moja mała fotorelacja
http://picasaweb.google.pl/piotrekswier ... goBMWKlubu
frekwencja dopisała i to bardzo, szkoda że niektórzy nie przyjechali, ale jeszcze nic straconego będą napewno jeszcze jakieś zloty
Pozdrawiam wszystkich
oto moja mała fotorelacja
http://picasaweb.google.pl/piotrekswier ... goBMWKlubu
szkoda ze nie poczekaliscie i szybko uciekliscie na ten zamek. Mialo byc pol godziny a wy uciekacie przed czasem. Bylo dokladnie 14.54 jak wyjechaliscie z parkingu. Szkoda bo kumpel jechal z raciborza a ja z rybnika kilkadziesiat kilometrow a ani nie spomnieliscie nam ze jedziecie. Zanim sie obrocilem wy juz staliscie na skrzyzowaniu usatwieni pod swiatlami. Nastepnym razem docencie to ze nie kazdy ma 3km do spotu i ktos sie moze spoznic troche bo inaczej bedzie kicha z frekwencja. Nie wiem po co wogole ta lista byla.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE