Spot Rybnik 26.04
Dokładnie Ja nawet jak nie pracowałem to było mnie stać z własnych oszczędności jechać do S-ca na spota A tu kawałek mamy.... No ale... Nie będziemy rozmawiać na ten temat
Ja jak dam rade to wpadnę na spota ale jeszcze zobacze bo w sobote jadę w góry i prawdopodobnie odwiedzić ekipe z Brennej
Ps. Jest ok Prezes, często tam bywam
Ja jak dam rade to wpadnę na spota ale jeszcze zobacze bo w sobote jadę w góry i prawdopodobnie odwiedzić ekipe z Brennej
Ps. Jest ok Prezes, często tam bywam
- sky_driver
- Zaawansowany forumowicz
Krzys, pisałem Ci już na BMW-SPORT jak droga wygląda i w ogóle, więc tu szybki skrót.
Powyżej fotka parkingu spotowego..
Miejsce na grila jest, jednak trzeba opuścić bryki i poczłapać jakieś 200 m nad hmm powiedzmy kąpielisko i kawaaał zielonego ;p, ewentualnie nasmrodzić oprocz spalonych opon grilem wśród aut ;p..
Dla szukających parkingu spotowego -kierować się na HOTEL OLIMPIA..
Ewentualnie można by się spotkać na stacji BP w Rybniku na wylocie na Katowice (Rybnik-Kamień) i pojechać razem..
Powyżej fotka parkingu spotowego..
Miejsce na grila jest, jednak trzeba opuścić bryki i poczłapać jakieś 200 m nad hmm powiedzmy kąpielisko i kawaaał zielonego ;p, ewentualnie nasmrodzić oprocz spalonych opon grilem wśród aut ;p..
Dla szukających parkingu spotowego -kierować się na HOTEL OLIMPIA..
Ewentualnie można by się spotkać na stacji BP w Rybniku na wylocie na Katowice (Rybnik-Kamień) i pojechać razem..