Dni Jastrzębia Zdroju 20-21 czerwiec
sky_driver, wcześniejszego palenia nieda rady załatwić bo niebędą zmieniac calego planu imprezy tylko z tego powodu ze nam niebedzie sie chciało czekać . Z miejscem były problemy tylko z powodu modernizacji boiska do piłki koszykowej ale
miejsce na stadionie zalatwie bedziemy stali na przeciwko trybun tam jest dość miejsca zeby nieblokować ekipy ratunkowej w razie jakiegoś wypadku. Palenie mamy miedzy 20.10 - 20.30 zaraz przed koncertem kto chce moze czekać kto niechce to w kazdej chwili bedzie mugł wyjechać i przyjechać na palenie. Tylko dobrze by było zeby palacze zgłosili sie do organizatorów juz około godziny 19:00
miejsce na stadionie zalatwie bedziemy stali na przeciwko trybun tam jest dość miejsca zeby nieblokować ekipy ratunkowej w razie jakiegoś wypadku. Palenie mamy miedzy 20.10 - 20.30 zaraz przed koncertem kto chce moze czekać kto niechce to w kazdej chwili bedzie mugł wyjechać i przyjechać na palenie. Tylko dobrze by było zeby palacze zgłosili sie do organizatorów juz około godziny 19:00
- sky_driver
- Zaawansowany forumowicz
- sky_driver
To masz dobrą okazje by to zmienić i pokazać na co Cie staćsky_driver pisze:ja, to wy drążycie temat, ja jak ją miałem tak mam, jak nie uzywałem za dużo tak i dalej za dużo nie używam hehe
[URL=http://www.fotosik.pl]
- sky_driver
Lepiej nie pokazujsky_driver pisze:KoNiK, ja moge pokazać, ale auto nie wydoli, nie ten motor
To zróbcie szybką wymiane dyfra na stadionie Pablo mówił ze chwile to trwa
[URL=http://www.fotosik.pl]
sky_driver pisze:jak nie uzywałem za dużo tak i dalej za dużo nie używam
sky_driver pisze:ale auto nie wydoli, nie ten motor
sky_driver pisze:ja moge pokazać,
czy to nie jest zaprzeczanie samemu sobie ??sky_driver pisze:ale auto nie wydoli, nie ten motor
a pozatym mowilem ci co wyprawial moj kuzyn takim samym jak twoj bez szpery jak cos to moze ci to pokazac na zywo co sie tym da zrobic a tez ma zwezke z gazu