ustalcie w koncu jakis konkretny dzien,
16 niemoge
17 jak narazie moge
im szybciej ustalicie konkrety tym lepiej, bo co niektorzy (tak jak np. ja) bede mogl sobie wolne w robocie zalatwic
wiecej zdecydowania
jak jutro bedzie ustalony konkretny dzien to wtedy moze uda mi sie cos w pracy zalatwic, ale 16 na 100% odpada, chyba ze pasuje wiekszosci to wiadomo
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
ja jestem zdecydowany w 100% na 17stego moze byc 14sta , wtedy z bratem podjade od razu przed zlotem do jimmiego po moja bumke, nieukrywam ze w tygodniu znow jechac odbierac niebardzo sie oplaca a tak to pasuje idealnie
Kuki pisze:a w zorach kolo minimala sie spotkamy czy jak i o ktorej
niedziela godz 15 na minimalu (bylym) czy co tam teraz jest
nie lepiej na 14?? Bo teraz troche sie ochlodzilo i wieczorem slonce tak juz nie swieci. Troche tam pobedziemy i poogldamy wozidelka a potem do ambasady mozemy podskoczyc.
Ficek czemu nie bedziesz mial jeszcze auta zrobionego??
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Kuki pisze:a w zorach kolo minimala sie spotkamy czy jak i o ktorej
niedziela godz 15 na minimalu (bylym) czy co tam teraz jest
nie lepiej na 14?? Bo teraz troche sie ochlodzilo i wieczorem slonce tak juz nie swieci. Troche tam pobedziemy i poogldamy wozidelka a potem do ambasady mozemy podskoczyc.
Ficek czemu nie bedziesz mial jeszcze auta zrobionego??
Na 14 mysle bedzie OK.
Ficek moze pojedzie swoim zawsze to jedna bawarka wiecej, zawsze moze oddac samochod pozniej nic sie przeciez nie stanie !!! ale nie wiem