27 kwietnia Sosina

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
pisarek

Post autor: pisarek »

na sosince w deseczke przykro bo od nas malo ludzi, ale generlnie sznuerek slodkosci sie ustawil...i tu male zdziwienie paredziesiat autek sie zjawilo:)
bociek

Post autor: bociek »

no szkoda ze sie tam nie spotkalismy :D ale ja swowim nie jechalem bo hamulce wczoraj upieklem :/ i bylem zalezny od innych :D a jak tam w czenij impreza sie rozkrecala ???
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

no szkoda bociek szkoda, bawarek bylo sporo, fotek mam pare w sumie niewiem czemu tak malo a do tego mam jakis problem z ich wrzuceniem na forum, wiec moze ktos inny wrzuci (swobi robil jakies fotki), szkoda ze zadnych flag itp itd niemielismy
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
virus

Post autor: virus »

bardzo fajnie było szczególnie jak ponad 20 furek sypało spod silesi i dwie kolizje zna ktos tego kolesia od tej czerwonej e34 co tak pajacował!!
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

podobno liczyli bawarki i bylo ponad 100 :) wiec calkiem niezle :)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
bociek

Post autor: bociek »

no to dosyc dosyc impreza byla :D szkoda ze az tyle sie spoznilismy :/ ale za neidlogo kolejan fajna toruniu jest i tam juz bedizemy o czasie :D
ODPOWIEDZ