Przygoda pisze:ekipa niech sie zbiera i bardzo dobrze
mam taka propozycje zeby ekipa z Sosnowca spotkala sie na parkingu AUCHAN w Sosnowcu i o godz. 7:30 wyjazd wiec tak o 7:20 sie zacznijmy zbierac
a po drodze reszta ekipy z BTS-u bedzie sie dolanczac
tylko bedzie trzeba sie dogadac gdzie bedziemy sie laczyc i mniej wiecej o ktorej godzinie, ja postaram sie zalatwic CB radio zebysmy mogli sie zgadac i w drodze do zywca zebysmy grupa jechali
ekipa z Sosnowca bedzie wyjezdzac o 7:30 moze po drodze sie polaczymy, co Wy na to i ewentualnie gdzie sie spotkamy:?: pojedziemy w duzej kolumnie wiec pewnie bedzie fajnie
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
ok wiec tak
SOSNOWIEC i okolice zbiera sie na parkingu AUCHANA o 7:20 i najpozniej 7:30 wyjezdzamy
trasa ktora jedziemy to
Katowice (przy IKEI)
tychy
i dalej normalnie na bielsko wiec moze reszta BTS-u bedzie czekala np. McDonalds razem ze stacja JET ktory jest przy trasie na bielsko ... to juz chyba czechowice sa ... jesli sie myle to mnie poprawcie, jak ktos z tychow leci to niech w tychcach czeka gdzies na poboczu, napewno u Nas ktos bedzie mial CB wiec bedziemy sie wywolywac
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i