Dni Jastrzębia 21.06.08

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Kriso

Post autor: Kriso »

Damiano pisze:1.Kuki
2.Ficek i mlodociany
3.Daniel
4.zawias
5.DAREX+Beretto
5.Krzyś+Olka
6.Musso
7.Miras
8.mario + kasia 20 + aaddriaannn
9. Kolebka + Basia
10. Przemek+Wiola
11. Przygoda z narzeczoną
12. Damiano
13. Mnie niemoze zabraknac:P:P 100% bede
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

kriso to zrob normalna liste bo jak ma nastepny dopisywac.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
olka

Post autor: olka »

1.Kuki
2.Ficek i mlodociany
3.Daniel
4.zawias
5.DAREX+Beretto
5.Krzyś+Olka
6.Musso
7.Miras
8.mario + kasia 20 + aaddriaannn
9. Kolebka + Basia
10. Przemek+Wiola
11. Przygoda z narzeczoną
12. Damiano
13. Kriso

Kriso biedactwo nie wie że trzeba kopiuj wklej :P heheh
mlodociany

Post autor: mlodociany »

No to już 13 autek:D Jest THE BEST!
Ficek

Post autor: Ficek »

Byłem dziaiaj w rozmawiac o tym pokazie i zorganizowali dla nas czas na pokaz o godzinie 20:15 do 20:45 (mamy 30 minut) jest to najlepsza godzina bo stadion jest wtedy przepełniony ludzmi (bedzie około 15.000 osób )

Mam pytanie czy była by jakas chętna osoba (rozgadana) która chciała by nas zapręzętowac przez mikrofon przy takiej publocznosci ??? Jezeli niebedzie chętnego to wystarczy ze przekazemy im info co mają mówic podczas pokazu

I ilu było by chętnych do spalenia gumy ?? Mamy pozwolenie na jaranie kapci ile chcemy itp
zawias

Post autor: zawias »

ja Moge gadac przez Mikrofon bo swoja beemka to raczej nie popale nic :P :mrgreen:
Ficek

hahah zawias ja juz cie widze jak ty tam mówisz do tego mikrofonu zwałe bys tam zrobił nieziemską hahahaha
olka

Post autor: olka »

a co trzeba gadać? :568:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

np: Zapraszamy na pokaz chlopakow z Klubu BMW Team Slask..... itd ;)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Ficek

no musieli bysmy wymyslec pare zdan pokaz ma trwac około 30 minut ale wiadomo ze całe 30 minut nikt niebedzie nawijał :D

mozna przeciez zareklamowac sie dobrze przy takiej publicznosci i zachęcic wszystkich posiadaczy bmw do odwiedzenia forum itp jest to wielka okazja na rozwój klubu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
virus

Post autor: virus »

jak wygląda ten plac miał ktoś zdjęcia zapodać
Ficek

Młodociany !!!!!!!!!!!!!!!!!! miał zdjęcia zapodac czekajcie chwile ja zaraz znajde foty na necie i wrzuce zaraz bedą chwilka
virus

Post autor: virus »

dobra ide kimać zdjęcia obkukam zrańca narty
Ficek

Obrazek
Obrazek

tak to mniejwiecej wygląda bedziemy mieli do dyspozycji całą szerokosc asfaltu za sceną po drugiej stronie bo przed sceną bedzą jakies płotki i tam bedą ludzie sie bawic :D
Kriso

Post autor: Kriso »

ja mam taki pomysl zeby zaprosic inne kluby tez czym wiecej autek tym lepiej Klub podbezkidzie np zgrana ekipa i by przyjechala pokazac sie przy 15.000 tys ludzi :) jak by bylo tyle bmw jak na zlocie w wodziku to bysmy byli w telewizji bo telewizja zawsze jest radio 90 itd trombili by o nas wszedzie:P a dla klubu to by byla szansa o rozglosie na cala Polske:) ja tylko proponuje decuzja nalezy do was!!
PS.A DO PALENIA PROPONUJE kOLEGE Z M5!!!!!!!!!!! HEHEHEHEHEHEHEHHEH
ODPOWIEDZ